Iancu Sterp, mesaj emoționant pentru iubita lui, Denisa! ”Ești cea mai frumoasă”

Vedete

Iancu Sterp, mesaj emoționant pentru iubita lui, Denisa! ”Ești cea mai frumoasă”

Deși se află în Republica Dominicană, în zilele de Paște, Iancu Sterp s-a gândit la iubita lui, Denisa, căreia i-a trimis câteva cuvinte de suflet

Iancu Sterp se descurcă de minune în Republica Dominicană pe trasee, drept dovadă că după o lună și jumătate în competiție, deja se numără printre favoriții la marele trofeu Survivor România.

Citeste si: Alice, pusa la punct dupa ce a razboinii au pierdut jocul: ''A fost ceva urat din partea lor''

Citeste si: ​Topul kilogramelor – Cezar Juratoni castigator; afla cate kilograme au slabit concurentii de la „Survivor Romania”

Citeste si: Andy de la Survivor și Cristi, prietenul lui cel mai bun, concurenți la Puterea Dragostei? „Ella e pentru tine!”

Iancu a vorbit despre Denisa la Survivor România. ” Îmi este tare dor de ea”

Dincolo de competiție însă, Iancu este cu gândul numai la iubita lui, Denisa, despre care vorbește de fiecare dată în termeni laudativi. ”Îmi este tare dor de ea, nu am mai stat despărțiți atât de mult timp și parcă a trecut o veșnicie de când nu am mai văzut-o.

Abia aștept să revin acasă și să o strâng în brațe”,
le-a dezvăluit războinicului colegilor săi de pe insulă.

Mai mult decât atât, de Paște, înainte de a proba de comunicare, gândul lui Iancu Sterp s-a îndreptat tot spre iubita lui, femeia pe care ar fi dorit să o audă în acel moment special.

Iancu Sterp a avut un mesaj emoționant pentru iubita lui! ” Ei îi simt lipsa cel mai mult, este în sufletul meu”  

Poate tocmai de aceea, Iancu Sterp a avut un mesaj emoționant pentru iubita lui, Denisa. ”Sincer, cel mai mult îmi doresc să vorbesc cu iubita mea. Simt că și ea vrea să vorbească cu mine pentru că nu am luat legătură aboslut deloc cu ea de când sunt aici. Ar fi foarte frumos, ne-am încurajat unul pe altul pentru că este foarte greu la distanța care este între noi acum. Ei îi simt lipsa cel mai mult, este în sufletul meu”, a declarat războinicul, care a mai vrut să-i spună ceva partenerei sale de viață.

”E ști cea mai frumoasă”!.