Iancu Sterp, performanță uluitoare la Survivor! Războinicii cred că ar putea câștiga finala: „Nu trebuia să îi dau sfaturi că ne apropiem de final și e un adversar bun"

Iancu Sterp a reuşit să îşi dea pe spate colegii, după jocurile din această seară. Abia intrat în competiţia Survivor, Iancu a adus trei puncte echipei sale.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Iancu Sterp a fost primit cu braţele deschise de Războinici, mai ales că a fost deschis la sfaturi şi a reuşit să aducă puncte echipei sale. Iancu Sterp a intrat în competiţia din Republica Dominicană sâmbătă seara, iar astăzi, după doar o zi, a devenit deja eroul echipei sale. 

Citeste si: Adriana de la Survivor România moare de dorul iubitului ei stabilit în Italia! ”Din cauza coronavirusului, am anulat biletele de avion, nu m-am mai putut duce la el”! DECLARAȚII EXCLUSIVE

Citeste si: Drama unei cântărețe de muzică populară! Avem mărturisiri emoționante!

Citeste si: O concurenta de la ''Survivor Romania'' este INSARCINATA? Cum au dat-o colegii de gol: ''Va zic foarte sincer...''

Iancu Sterp, performanță uluitoare la Survivor! Războinicii cred că ar putea câștiga finala: „Nu trebuia să îi dau sfaturi că ne apropiem de final și e un adversar bun"

Iancu a intrat cu forţe proaspete în echipa Războinicilor şi a stârnit admiraţia colegilor lui după ce a câştigat toate cele trei jocuri. 

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

"Iancu, ai fost eroul echipei tale. Trei din trei, dar cu toate acestea, echipa ta a pierdut.", a spus Dan Cruceru. 

"Nu am ce să reproşez. Fiecare a tras cu dinţii cum am tras şi eu. Poate am avut un pic mai mult noroc la final şi am reuşit să dobor toate totemurile, dar asta este, suntem o echipă, trebuie să învăţăm să mai şi pierdem, mergem mai departe şi sperăm să câştigăm meciul viitor.", a spus Iancu Sterp după înfrângerea suferită de Războinici. 

Colegii lui Iancu s-au bucurat de victoria lui Iancu, dar pe de altă parte şi-au pus şi semne de întrebare, mai ales că competiţia devine din ce în ce mai aprigă. Emanuel a spus despre Iancu că este un adversar bun pentru marele premiu. 

"Eu chiar mă bucur de evoluţia pe care a avut-o Iancu. Să aduci trei din trei şi să fii la început... Bravo!"

"Mă bucur că avem forţe proaspete. S-a văzut pe traseul de astăzi cu Iancu. Chiar a adus trei puncte. Dar ai grijă, nu te mai arunca aşa că noi avem nevoie de tine.", i-au spus Războinicii lui Iancu. 

"Iancu, astăzi, pe traseu a fost bombă! Serios! În primă fază, când am avut meciul, un pic cu emoţii, un pic mai stângaci, că e normal prima oară, dar azi pe traseu, eram la ca la un joc... parcă mi-a ascultat comenzile. Cum intra prin cilindri, iar la sfârşit, pac, pac, pac..", a spus şi Emanuela.

"Sfaturile astea pe care noi le-am dat noilor concurenţi, mai ales lui Iancu, poate că nu e bine să dau sfaturile astea că ne apropiem de final şi este un posbil adversar", a adăugat Emanuel.

 

Galerie foto 
Citește și:

Nicole Cherry a răbufnit pe internet. Artista le-a transmis un mesaj haterilor: ”Sunt urâtă nemachiată”

Anamaria German de la X Factor, dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre accidentul care a lăsat-o paralizată

Dieta Cambridge. Cele patru reguli pe care trebuie să le urmezi cu strictețe. Nu e pentru oricine

Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei s-au despărțit definitiv! Anunțul făcut de fostul concurent: ”Nu mai este cale de întoarcere”

Bebino, liderul Clanului Sportivilor, foc și pară după zece luni în arest: ”Eu sunt o victimă a sistemului”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies