Iancu Sterp și Emy Alupei au recunoscut în sfârșit ce s-a întâmplat între ei la Survivor! ”Da, ne-am plăcut!” Au spus totul la o lună de la terminarea show-ului

La o lună de la terminarea Survivor România, Iancu și Emy au spus adevărul despre relația lor în competiție

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Telenovela Iancu Sterp-Emy Alupei continuă! Cei doi s-au ferit să dea declarații despre legătura lor din Republica Dominicană imediat ce s-au întors în țară, probabil pentru a lăsa loc mai mult misterului și, uneori, a interpretărilor. Însă, surpriză, în ultima perioadă, situația s-a schimbat și fanii show-ului află pe zi ce trece tot mai multe lucruri despre carismaticul războinic și vulcanica faimoasă.

fara descriere

Relația dintre Iancu Sterp și Emy Alupei a fost comentată de toți la Survivor România


In articol:

Relația dintre Iancu Sterp și Emy Alupei a fost comentată de toată lumea la Survivor România, fie că a fost vorba despre concurenții show-ului de supraviețuire, fie că a fost discutată în țară atât de familiie celor doi, cât și de apropiații lor. Mai mult decât atât, în competiție, fostul concurent de la Puterea dragostei și cântăreața au fost acolo ba apropiați, ba...supărați unul pe celălalt. De la dragoste la ură și invers nu a fost decât un pas, iar acuzele au fost spuse, fără menajamente, atât de Iancu, cât în special de faimoasă, care, de nenumărate ori a specificat, că, la ea, ce-i în gușă și-n căpușă!

fara descriere

Ce semne au fost că Iancu Sterp și Emy Alupei s-au apropiat la Survivor România

Semnele că Iancu Sterp și Emy Alupei ar putea avea totuși o conexiune mai mult decât amicală acolo au existat, chiar dacă războinicul avea, pe atunci, o iubită acasă, pe Denisa. Cei doi, ambii de aceeași vârstă, s-au susținut, deși au fost în tabere diferite, el nu a votat-o niciodată pe artistă spre eliminare, iar în momentul în care a plecat din show, a avut lacrimi în ochi și a îmbrățișat-o cu drag, apoi i-a spus la ureche faimoasei cuvinte frumoase și încurajatoare. Alupei, ești tare, capul sus, că mai este puțin și ne vedem”.

Citeste si: S-A AFLAT ADEVĂRUL! Asiana Peng i-a săgetat inima unui războinic la Survivor România! ”Îi plăcea mult de ea”! Ce se întâmplă acum?Un concurent aruncă în sfârșit bomba

Citeste si: Mama lui Iancu Sterp a ajuns în fața judecătorilor! Vezi ce s-a întâmplat în procesul penal în care doamna Geta a fost parte vătămată!

Citeste si: Emy Alupei vorbește pentru prima dată despre relația cu Iancu Sterp: „Dacă doarme la mine...”

fara descriere
Iancu Sterp a recunoscut că a plăcut-o pe Emy la Surivor România! Ce notă i-a dat faimoasa

La întoarcerea în țară, surpriză mare, Iancu Sterp s-a despărțit de frumoasa Denisa, și, culmea, a fost văzut în compania lui Emy Alupei. Ca situația să fie incendiară de-a binelea, bărbatul a și dormit în vila cântăreței din București și nu doar o dată, ci mai multe seri la rând. Pe urmă, el a apărut și în clipul ei, Karma, la bustul gol și în ipostaze apropiate.

Să fie ceva totuși între ei?Ei bine, Iancu Sterp a recunoscut că a plăcut-o pe Emy Alupei la Survivor! La o lună de la terminarea competiției, întrebat dacă a simțit ceva pentru artista de trap în Republica Dominicană, dacă a plăcut-o sau nu acolo, el a răspuns că...DA! Același răspuns l-a dat și ea, apoi i-a dat și nota de 20+, semn că ceva, ceva este acolo...doar că încă preferă să mai lase o undă de incertitudine.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate