Iasmina Halas, ironii crunte pentru Cosmin Isăilă! Ce i-a răspuns, public, după ce a fost întrebată despre infidelitate

Iasmina Halas este mai îndrăgostită ca niciodată de un tânăr, sportiv de performanță, iar acum, așa cum recunoaște și blondina care a fost căsătorită cu formalistul Cristi Daminuță, tot ce își dorește este o relație cât mai liniștită, mai așezată, care să se dezvolte în ideea formării unei familii.

Iasmina Halas
Autor: Calin Perian

In articol:

Cu toate acestea, de curând, Iasmina Halas a fost întrebată de bunul ei amic, Cosmin Isăilă, fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua, ce ar face dacă ar fi înșelată de sportivul Alin, cel cu care se iubește acum.

Citeste si: Cu cine se iubește fosta nevastă a lui Cristi Daminuță! Iasmina este îndrăgostită

Ba chiar, întrebarea, pusă la modul evident prietenesc, a primit un răspuns pe măsură, Cosmin Isăilă fiind crunt ironizat de Iasmina Halas pe seama relației pe care acesta a avut-o cu Carmen de la Sălciua. Astfel, Cosmin Isăilă, indiscret, a întrebat-o pe Iasmina Halas dacă s-ar sinucide în cazul în care ar fi înșelată de Alin, iar blondina i-a răspuns pe măsură. ”Cum te-ai sinucis și tu când te-ai despărțit de Carmen de la Sălciua, finule ”, i-a răspuns Iasmina Halas, râzând, discuțiile lor pe tema celebrei cântărețe de muzică de petrecere fiind, la modul evident, unele suficient de intime încât să nu poată fi spuse mai multe lucruri.

Citeste si: Nimeni nu știa asta! Ce se petrece între Cosmin Isăilă și Iasmina Halas! Declarații exclusive

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Iasmina Halas, îndrăgostită de un sportiv, și prietenă cu Cosmin Isăilă

După ce o bună bucată de vreme a încercat să fie cât mai discretă, frumoasa Iasmina Halas a decis să facă lumină în ceea ce privește viața ei amoroasă, cu atât mai mult cu cât blondina este una dintre cele mai curtate domnișoare de pe la noi. Iasmina este îndrăgostită până peste cap de Alin. Au fost foarte discreți când a venit vorba de expunere, au preferat să vadă cum se înțeleg înainte de a-și asuma relația, Iasmina a învățat din experiențele din trecut”, ne spunea o amică de-ale ei.

Iasmina Halas
Iasmina Halas adora sa pozeze aproape goala

Citeste si: Iasmina, românca măritată cu un multimilionar din America, show total în mijlocul scandalului rasial din SUA

”Suntem apropiați, mergem împreună la diverse petreceri, eu am fost la Timișoara de câteva ori, ea a fost la mine de câteva ori. Da, ea mă alintă finul, eu o alint cu nașa”, ne-a mai dezvăluit Cosmin Isăilă.

Iar motivele pentru care cei doi se înțeleg atât de bine sunt legate de prietenii comuni pe care îi au.

Cosmin Isaila
Cosmin Isaila si Iasmina Halas sunt amici buni

”Erau niște amice de-ale Iasminei Halas interesate de a discuta cu mine... Și ea mi-a spus, atunci, că mă combină cu fata aceea, cu amica ei, și de atunci ne tot spunem nașa și finul. Că, dacă era să rămân cu acea fata, Iasmina voia să mă cunune cu ea”, ne-a mai spus, râzând, Cosmin Isăilă despre Iasmina Halas.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Dana Roba, despre Loredana Chivu: ”Are buzele atât de mari că nu mai poate închide gura”

Bombă la Puterea Dragostei! Bogdan Mocanu anunță: “Perversul de pe Târgu Ocna intră în locul meu în casă! Mariano, pregătește-te!”

A făcut sex Philip de la Puterea Dragostei cu Iasmina Halas? Cine a dat-o de gol pe fosta soție a fotbalistului Daminuță

Horoscop Zilnic Vineri 26 Februarie 2021: Peștii sunt sfătuiți să prindă curaj și să ia decizii

Rareș Bogdan, în stare de ȘOC. Totul s-a întâmplat în direct la emisiune

Cea mai toxică legumă de pe piață la ora actuală! Este stropită cu o substanță cancerigenă! Românii o consumă aproape zilnic. Au fost găsite pesticide în 98% din mostrele testate

Se schimbă legea. S-a anunțat una dintre marile reforme ale României

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies