Vedete

Ilie Nastase s-a afisat cu noua iubita. Bruneta aceasta l-a cucerit pe fostul tenisman. Afla totul despre partenera lui "Nasty" si vezi aici poze cu ea VIDEO EXCLUSIV

Ilie Nastase si noua iubita, imagini exclusive cu ei. S-au afisat impreuna, iar bruneta ii conduce deja masina.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Brigitte Nastase a plecat in Turcia cu noul iubit, un tanar misterios, iar Ilie Nastase, ce credeti, nu a plans in palme nici macar un moment. 

Fostul mare sportiv nu pare absolut deloc deranjat de alegerea femeii de care urmeaza sa divorteze. De fapt, daca analizam bine situatia, am putea sa spune ca nu-l  mai intereseaza nimic in afara de bruneta cu care s-a afisat, recent, la un restaurant de lux.

Si nu, nu vorbim despre o fata de oras, dornica de bani si celebritate, ci de o urmasa a Evei simpla, opusul lui Brigitte, o femeie foarte sexy, provocatoare si sigura pe ea. Se pare ca protagonistul nostru a inceput de ceva timp relatia cu bruneta din imagini, dar nu a vrut sa o atraga brusc in tavalugul lumii mondene.

Ilie Nastase si noua iubita, imagini exclusive cu ei. Femeia are peste 45 de ani.

Noua partenera a lui Nastase ar fi din Constanta si nu este o tinerica, ci are peste 45 de ani. Mai mult decat atat, iubita milionarului are un fiu, student, de care este foarte apropiata.

Ei bine, paparazzii WOWbiz.ro au fost, ca de obicei, pe faza si au surprins cuplul momentului la o cina romantica. La plecare, companioana lui Ilie s-a urcat la volanul masinii afaceristului ramas de curand fara permis si, impreuna, au mers la locuinta acestuia.

Dar nu va mai dam detalii si va lasam sa savurati exclusivitatea verii, imaginile cu Ilie Nastase si noua lui iubita. Sa fie oare acesta marele final al mariajului tumultuos dintre Ilie si Brigitte sau urmeaza noi episoade ale telenovelei?

Galerie foto