Ilinca Obădescu și Cătălin Cazacu s-au despărțit! Pe drumuri separate, dar prieteni EXCLUSIV

Ilinca Obădescu și Cătălin Cazacu s-au despărțit. Vedetele Kanal D au luat-o pe drumuri separate.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

In articol:

Am intalnit-o pe Ilinca Obadescu intr-un loc extrem de special pentru ea, la ora de balet. Dansul este una dintre pasiunile frumoasei prezentatoare a Stirilor Kanal D de weekend. E un loc in care se simte in elementul ei, in care se relaxeaza si se regaseste.

Ilinca este un profesionist desavarsit, e dedicata suta la suta muncii sale. In acelasi timp, incearca sa gaseasca un echilibru intre viata profesionala si cea particulara. Si chiar daca a trecut recent printr-o despartire, ea priveste inainte cu optimism.

fara descriere

Ilinca Obădescu și Cătălin Cazacu s-au despărțit!

„Acum ma concentrez mai mult asupra mea. Fac balet, m-am apucat de karate :), ma bucur in continuare de tot ceea ce imi ofera viata. Intalnirile cu familia, prietenii, munca mea. Eu si Catalin (n.r. Cazacu) ne-am despartit recent, dar suntem oameni maturi, in viata se intampla sa realizezi ca nu esti compatibil cu persoana langa care traiesti. Nu e ceva de reprosat si ramanem prieteni si colegi. Catalin chiar este un om deosebit”, spune Ilinca.

fara descriere

La randu-i, Catalin Cazacu a raspuns curiozitatii noastre si ne-a explicat ca Ilinca ramane una dintre persoanele importante din viata lui, pe care le respecta si pe care le considera prieteni adevarati.

„E un om minunat, a reprezentat ceva extrem de important in existenta mea, daca mergem pe drumuri diferite nu inseamna ca nu ramanem prieteni”, ne-a spus Catalin Cazacu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate