Ilinca Vandici, declarații emoționante despre băiețelul ei. Cum i-a schimbat viața Zian

Prezentatoarea KanalD, Ilinca Vandici se bucură de fiecare clipă petrecută alături de băiețelul ei, în vârstă de doi ani.

Distribuie pe:

fara descriere

Frumoasa prezentatoare a declarat într-un interviu că postura de mămică a schimbat-o la 360 de grade, devenind mai energică și cu mai multă determinare. Ilinca a declarat pentru Viva că acum are energia să facă lucruri pe care nu le făcea înainte să nască, chiar dacă rolul de mamă nu este deloc ușor.

„Viața mea s-a schimbat radical de când sunt mămică. Dar, pe lângă viață în sine, simt că m-am schimbat eu, prin tot ceea ce fac. Zian este cel care îmi pornește motoarele și mă ajută să fac lucruri pentru care nu credeam că am energie și la care nu m-aș fi gândit vreodată. El este un maestru venit în viața mea tocmai pentru a reuși să mă ducă la adevăratul potențial pe care îl am", a declarat Ilinca Vandici pentru VIVA!. 

fara descriere

Citeste si: Un bărbat a găsit o sticlă cu un mesaj care a plutit pe apă timp de 50 de ani! Ce scria pe hârtia mototolită

Citeste si: Bebeluș, abuzat sexual și torturat de mamă și de iubitul ei! A murit în chinuri în ziua în care ar fi împlinit un an

Citeste si: Prietenii Luizei Melencu sunt în șoc! Fata a apărut activă pe un cont de socializare

Ilinca Vandici și-a lansat o linie de cosmetice care îi poartă numele 

Vedeta și-a lansat, recent o linie de cosmetice care îi poartă numele și spune că acest pas l-a făcut tocmai datorită lui Zian, care a scos-o din zona de confort în care se afla.

„Înainte să apară Zian eram așa într-o ușoară stare de letargie, eram mulțumită cu ce aveam, cu ce se întâmpla în viața mea, nu voiam mai mult, era totul bine și frumos", a mai spus vedeta. 

Prezentatoarea „Bravo, ai stil!" afirmă că nu este ușor să fii mamă, însă toate greutățile dispar ca prin farmec atunci când Zian o strânge în brațe.

„Este și greu, recunosc, dar nu pot să mă gândesc la aceste lucruri pentru că în momentul în care îl văd, în care râdem, ne jucăm, stăm împreună, îmi spune „mamă', mă strânge în brațe și mă pupă tot greul trece. De fapt, greul este, cumva fizic pentru că nu mai avem atâta energie, poate nu mai avem atâta răbdare… Din punctul ăsta de vedere e greu. Altfel, Zian este o binecuvântare și tot ce mi s-ar părea greu uneori trece!", a declarat Ilinca Vandici pentru VIVA!.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate