Ilinca Vandici, în lacrimi de ziua ei! Băieţelul ei, Zian, i-a făcut o surpriză în direct

Ilinca Vandici, în lacrimi de ziua ei. Vedeta Kanal D a împlinit 33 de ani şi a avut parte de o mare surpriză în direct, la Teo Show.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Ilinca Vandici a fost sărbătorită astăzi în emisiunea lui Teo Trandafir. Frumoasa prezentatoare a emisiunii Bravo, ai stil! a avut parte de surprize în direct.

În ziua în care a împlinit 33 de ani, Vandici a izbucnit în lacrimi de emoţie. Ilinca Vandici a primit mesaje şi urări de la cele mai bune prietene ale sale. Apoi, sora ei, Natalia, şi-a făcut apariţia în platoul emisiunii Teo Show împreună cu Zian, fiul Ilincăi Vandici.

Citeste si: Finala “Bravo, ai stil!” va fi difuzată sâmbătă, 29 iunie. Câștigătoarea sezonului cinci va fi anunțată în direct!

Citeste si: Irina de la “Bravo, ai stil!” povestește despre relația pe care o are cu mama ei “Nu am mai văzut-o pe mama din vara anului trecut!”

Citeste si: Ce îi sfătuiește Ilinca Vandici pe tinerii absolvenți de liceu care se pregătesc pentru examenul de Bacalaureat? Prezentatoarea “Bravo, ai stil!”, despre cum a susținut “examenul maturității”

Cu greu şi-a putut stăpâni emoţiile Ilinca Vandici într-o zi specială ca aceasta.

fara descriere

Ilinca Vandici: Sunt foarte emoţionată. O zi foarte plină şi emoţionantă. Plâng. De fericire.

Ilinca Vandici, în lacrimi de ziua ei! Băieţelul ei, Zian, i-a făcut o surpriză în direct

M-am aşezat, m-am liniştit. Cum mă vedeţi, aşa sunt. Şi pe micul ecran, şi în spate, şi dacă ne vedem la piaţă. Am reuşit să fiu un om cu picioarele pe pământ şi cu capul pe umeri. Nu am uitat de unde am plecat. Sunt un om simplu, natural.

Natalia, sora Ilincăi Vandici: S-a maturizat foarte repede. Am fost tot timpul alături de mine. Şi ea alături de mine.

fara descriere

Şi, pentru ca surpriza să fie completă, în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D au venit şi cei trei juraţi de la Bravo, ai stil!: Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu şi Maurice Munteanu. Ei au îmbrăţişat-o pe sărbătorita Ilinca Vandici şi i-au făcut urări.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate