Imagine incredibilă cu Bianca Drăguşanu! Uite-o dezbrăcată pe un panou, în centrul Capitalei! Ai recunoscut-o când ai trecut pe lângă ea? FOTO EXCLUSIV!

Bianca Drăguşanu, reclamă incredibilă cu ea, în centrul Capitalei! Uite poza incendiară!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Bianca Drăguşanu a avut o ascensiune fulminantă în carieră, în ultimii trei ani. Ambiţioasă şi plină de energie, frumoasa blondă şi-a dorit să evolueze de la statutul de asistenta tv la cel de prezentatoare şi a muncit mult în sensul acesta.

Citeste si: Bianca Drăguşanu a primit cadouri fabuloase de împăcare de la Alex Bodi! Uite ce i-a cumpărat afaceristul vedetei! FOTO!

Protagonista noastră a citit, şi-a îmbogăţit considerabil lexicul, a studiat mai multe cărţi de dezvoltare personală, iar într-un timp scurt a ajuns să prezinte o emisiune de succes, "Te vreau langa mine", dar şi să fie ambasador de brand pentru mai multe firme cunoscute, majoritatea româneşti.
În plus, afacerea cu rochii de seară şi de mireasa a protagonistei noastre a avut un parcurs de invidiat, Bianca bucurându-se de vânzări din ce in ce mai bune.

Şi, ca să nu mai existe nelămuriri, vedeta a explicat clar de unde câştigă bani, pe lângă afacerea cu haine.

"Nu vreau să mă laud, dar mă aflu chiar şi în Piaţa Unirii pe un bloc, la înalţime. Reprezint o firmă de make-up românească şi sunt mândră de asta. Totodată sunt imaginea unui site de extensii din păr natural, tot o firmă românească. E ceva pentru dive (râde). Sunt şi imaginea unui salon de înfrumuseţare, promovez şi un salon de remodelare corporală. Aş putea să enumăr până mâine, dar sunt foarte multe taxe de plătit la stat. Câştig bine şi din afacerea cu rochii de seară şi de mireasă, mulţumesc lui Dumnezeu. Cheltuielile sunt mari însă şi ele, aşa este când ai un copil. Nu pot să spun exact cât câştig, să dau cifre, pentru că sunt alţi oameni care muncesc de le sar capacele, să zic asa, pentru banii ăştia", a declarat Bianca Drăguşanu pentru WOWbiz.ro, în urmă cu ceva timp.

Bianca Drăguşanu, reclamă incredibilă cu ea, în centrul Capitalei! Sigur ai văzut-o în zona ASE-ului!

Ei bine, vedeta avea contracte de imagine avantajoase şi când era asistentă tv la un show nocturn de divertisment. Chiar şi astăzi, vizavi de Academia de Studii Economice, în centrul Capitalei, "tronează" o reclamă uriaşă cu Bianca.

Citeste si: Mircea N. Stoian, dezvăluiri şocante despre Bianca Drăguşanu! Vezi ce ar fi încercat să obţină diva prin ameninţări, intimidare şi limbaj trivial! "Dorinţa de putere" EXCLUSIV!

Afacerea pe care diva a promovat-o este un solar, business pentru care a şi făcut o şedinţă foto extrem de îndrăzneaţă acum câţiva ani. O fotografie o înfăţişează chiar dezbrăcată în aparatul de bronzat.

Protagonista noastră nu mai seamănă cu cea de pe panou, în imaginea expusă ea fiind roşcată. Mai mult decât atât, nasul şi buzele au altă formă. Asta nu înseamnă însă că fosta prezentatoare tv nu este atrăgătoare în acea poză. Nu o dată s-a întâmplat ca turişti străini să se oprescă şi să-şi facă selfie-uri cu reclama respectivă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate