Imaginea care circulă pe internet cu paturi goale în Spitalul Colentina! Cât de gravă este situația la momentul actual

Imaginea care circulă pe internet cu paturi goale în Spitalul Colentina. Care este situația la momentul actual în România?

Distribuie pe:

Autor: A.R.

Imaginea care circulă pe internet cu paturi goale în Spitalul Colentina! Cât de gravă este situația la momentul actual


In articol:

În contextul pandemiei de Coronavirus, mai multe spitale au fost depășite cu mult de numărul mare de pacienți infectați. Chiar dacă oficialii declară că situația este foarte gravă în spitale, se pare că imaginile arată altceva.

Citeste si: Momentul șocant în care o fetiță este spulberată de o mașină. Este incredibil cum a putut să se ridice ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat

Citeste si: Bogdan Mocanu, sfâșiat de durere: „A murit. Nu au vrut să mă lase să o văd”

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Citeste si: Andrada de la Puterea Dragostei își câștiga banii în Italia! Ce meserie avea concurenta, înainte de a participa la emisiune

Paturi goale în Spitalul Colentina

De la începutul pandemiei, tot mai multe videoclipuri și imagini au apărut pe internet cu paturi goale în spitale. De data aceasta, o femeie a postat o fotografie în care sunt arătate mai multe paturi fără pacienți.

În urmă cu câteva zile, o internaută a postat o fotografie pe contul ei de socializare, în care erau arătate mai multe paturi goale din Spitalul Colentina. Chiar dacă autoritățiile intervin cu noi restricții, se pare că situația nu este atât de alarmantă.

Situație alarmantă în România

Până în acest moment, pe teritoriul României, au fost confirmate 53.186 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus și s-au înregistrat 2.413 de decese.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.075 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

În intervalul 1.08.2020 (10:00) – 2.08.2020 (10:00) au fost înregistrate 34 de decese (22 bărbați și 12 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Bacău, Brăila, Buzău, Călărași, Dâmbovița, Galați, Gorj, Mehedinți, Prahova, Teleorman, Timiș, Ilfov și Municipiul București.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate