Imagini de senzație cu Bogdan Mocanu de la ”Puterea Dragostei” și noua lui pasiune feminină! Cum i-a furat o sărutare și nu a fost văzut de nimeni

Între Larisa și Bogdan Mocanu de la ”Puterea Dragostei” se conturează, din ce în ce mai serios, o relație care promite să se transforme într-o iubire în adevăratul sens al cuvântului.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Mai exact, de ceva vreme, focoasa Larisa de la ”Puterea Dragostei” este curtată, discret, de Bogdan Mocanu, colegul ei din show și câștigătorul primului sezon al emisiunii moderate de Andreea Mantea.

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei” o întrece pe Plușica! Imagini DEMENȚIALE cu vedeta, la plajă! VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Dezvăluiri șocante despre problemele de sănătate ale lui Bogdan Mocanu! Ce s-a întâmplat în ziua finalei!"Am luat două linguri de zahăr să îmi reglez glicemia” EXCLUSIV

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Citeste si: Bia și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei s-au întâlnit înainte ca el să se întoarcă în România: „Mi-a spus să nu fac cuplu în casă”

                                               

Da, nu pot să spun că nu mă atrage. Este un bărbat foarte interesant și, să fiu sinceră, simt că este genul de bărbat pe care să îl plac, cu adevărat”, ne-a spus, ușor încurcată de situație, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

De altfel, recunoaște senzuala concurentă, între ea și Bogdan Mocanu de la ”Puterea Dragostei” există, la modul cel mai serios, o chimie extrem de puternică. Iar acest lucru s-a observat, culmea, în momentul în care Bogdan Mocanu, aflat în casa ”Puterea Dragostei”, s-a apropiat de Larisa și, văzându-i privirea, încercând totodată să fie discret, a sărutat-o.

Cert e că, așa cum ne-au dezvăluit apropiații Larisei de la ”Puterea Dragosteei”, sărutarea cu pricina nu se dorea a fi una pasională, Bogdan Mocanu țintindu-i inițial obrazul.

Dar cum tatonările repetate dintre ei au provocat și o mică stare de stânjeneală, încurcându-se reciproc, cei doi au ajuns să se sărute pe buze, lucru care, și Larisa de la ”Puterea Dragostei” ni l-a și  recunoscut, i-a făcut o plăcere deosebită, cu atât mai mult cu reacția lui Bogdan Mocanu a fost una fabuloasă, el fiind, la modul cel mai serios, surprins de ”curajul” senzualei concurente. Dar, probabil, i-a plăcut suficient de mult și lui Bogdan Mocanu, având în vedere că, de atunci, cei doi ”gravitează” unul în jurul celuilalt.

Larisa de la ”Puterea Dragostei” s-a iubit cu Adrian Alexandrov și cu Culiță Sterp

Larisa Judele, Larisa de la ”Puterea Dragostei” este una dintre frumuseţile autohtone care, în urmă cu ani buni, a fost îndrăgostită până peste cap de actualul partener de viaţă al Elenei Udrea, Adrian Alexadrov. Cei doi s-au despărțit, iar de atunci, până la sfârșitul lui 2018, Larisa de la ”Puterea Dragostei” a preferat să fie cât mai discretă. Cu toate acestea, un scandal uriaș a adus-o din nou în prim plan, ea având un conflict serios cu fotbalistul Dacian Varga, Larisa de la ”Puterea Dragostei” acuzându-l pe acesta că ar fi agresat-o. Înainte de a intra în casa ”Puterea Dragostei”, senzuala Larisa de la ”Puterea Dragostei” a avut parte de un weekend torid în compania lui Culiță Sterp, actualul iubit al Plușicăi, întâlnirea lor fiind, de altfel, una în care nu au lipsit gesturile tandre.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Femeia căreia Tavi Clonda i-a lăsat un mesaj de iubire! Nu, nu e vorba de Gabriela Cristea. Artistul a ținut să spună asta public: „Tot ce ai făcut pentru noi”

Anda Călin are propria sa afacere și cheltuiește lunar mii de euro! Ce a recunoscut iubita lui Liviu Vârciu?

Cum este cunoscută Iulia Vântur în India. Dan Negru a fost surprins să audă cum au numit-o indienii pe fosta ptrezentatoare TV: ,,Mi-am dat seama că e vorba de ea”

Pe ce se duc aproape toți banii câștigați de Randi. Artistul nu se poate abține din a face acest lucru: „Unii au imperii, însă devin sclavii propriei puteri”

Bomba momentului pe SCENA POLITICĂ! Marcel Ciolacu a făcut anunțul în direct: E momentul să…

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Viața actorului Constantin Codrescu depășește orice scenariu de film. Otrăvirea soției de propria mamă, dezvăluită într-un vis ciudat

Cum este cunoscută Iulia Vântur în India. Dan Negru a fost surprins să audă cum au numit-o indienii pe fosta ptrezentatoare TV: ,,Mi-am dat seama că e vorba de ea”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies