Larisa de la ”Puterea Dragostei” o întrece pe Plușica! Imagini DEMENȚIALE cu vedeta, la plajă! VIDEO EXCLUSIV

Larisa de la ”Puterea Dragostei” este, probabil, una dintre cele mai sexy domnișoare care au fost, până acum, în emisiunea moderată de Andreea Mantea.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Chiar dacă, de-a lungul timpului, Larisa de la ”Puterea Dragostei” nu și-a expus prea mult formele perfecte pe care le are, la plajă însă focoasa brunetă a fost surprinsă în ipostaze cât se poate de fierbinți.

Citeste si: Concurenții de la ”Puterea Dragostei” și-au făcut de cap, în club! Show-ul a fost total

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei” vorbește despre relația cu Culiță Sterp! A spus totul despre ei doi și reneagă prietenia cu Carmen de la Sălciua

Citeste si: Bombă în showbiz! Culiță Sterp și Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei”, relație secretă

Aflată într-o mică vacanță, înainte de a se întoarce în Turcia, la filmările pentru cel de-al doilea sezon de ”Puterea Dragostei”, Larisa a decis să se bucure de vremea perfectă, la mare, la plajă, în Mamaia. Iar acolo, larisa d ela ”Puterea Dragostei” a demonstrat că este una dintre cele mai sexy prezențe feminine din showbiz.

fara descriere

”Noua Plușica”, ar trebui să fie porecla Larisei de la ”Puterea Dragostei. Nu de altceva, dar, chiar dacă a tot încercat să își ascundă formele, Larisa de la ”Oputerea Dragostei” se poate lăuda cu ceva pentru care alte femei ar face crimă sau cheltuiesc mii, chiar zeci de mii de euro: un bust, natural, suficient de mare pentru a fi văzut din spațiu.

Iar pe plajă, în ciuda faptului că încerca să fie discretă, Larisa de la ”Puterea Dragostei” nu a putut trece neobservată. Nu de altceva, dar, la un moment dat, a renunțat la bretelele sutienului pentru a se unge cu ulei. Și, respectivul moment s-a transformat, pentru cei din jur, în cel mai torid moment al zilei, Larisa d ela ”Puterea Dragostei” având grijă să nu rămână nicio bucățică de piele nemasată cu uleiul de plajă.

fara descriere

Larisa de la ”Puterea Dragostei” s-a iubit cu Adrian Alexandrov

Larisa Judele, Larisa de la ”Puterea Dragostei” este una dintre frumuseţile autohtone care, în urmă cu ani buni, a fost îndrăgostită până peste cap de actualul partener de viaţă al Elenei Udrea, Adrian Alexadrov.

Cei doi s-au despărțit, iar de atunci, până la sfârșitul lui 2018, Larisa de la ”Puterea Dragostei” a preferat să fie cât mai discretă. Cu toate acestea, un scandal uriaș a adus-o din nou în prim plan, ea având un conflict serios cu fotbalistul Dacian Varga, Larisa de la ”Puterea Dragostei” acuzându-l pe acesta că ar fi agresat-o.

Înainte de a intra în casa ”Puterea Dragostei”, senzuala Larisa a avut parte de un weekend torid în compania lui Culiță Sterp, actualul iubit al Plușicăi, întâlnirea lor fiind, de altfel, una în care nu au lipsit gesturile tandre.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate