Imagini de senzație cu Războinica Iulia Aradi de la Exatlon, în a doua lună de miere

Războinica Iulia Aradi de la Exatlon trăiește, alături de soțul ei, o poveste de dragoste ca în filme, motiv pentru care, de fiecare dată când au puțin timp liber, să răsfață cu excursii care mai de care mai romantice.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

De curând, Războinica Iulia Aradi de la Exatlon și-a luat soțul și, profitând de timpul liber, au plecat în Londra pentru o adevărată lună de miere, a doua pentruc ei doi.

Citeste si: Nicoleta Luncă de la Exatlon și-a făcut de cap, de ziua ei, la Praga! Foto exclusiv

Citeste si: Divorț bombă la Exatlon! Una dintre cele mai îndrăgite ”războinice” s-a separat de soțul ei! Abia acum s-a aflat! ”Am terminat totul după ce m-am întors din Republica Dominicană”! EXCLUSIV

Citeste si: Foștii Războinici de la “Exatlon” vor învârti “Roata Norocului”, duminică, de la ora 20:00, la Kanal D

De cum au ajuns la Londra, Iulia și soțul ei, Silviu, fără să se lase descurajați de umezeala și frigul din această perioadă din Capitala Marii Britanii, au luat ”la pas” zona istorică a orașului, bucurându-se la maximum de perioada petrecută, în doi, pe acolo.,

fara descriere

”S-au distrat de minune cât au stat la Londra, iar Iulia a simțit că este o adevărată lună de miere. Oricum, Iulia și Silviu sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri, se înțeleg perfect și sunt numai zâmbet când sunt unul lângă celălalt, la ei potrivirea e perfectă. Așteptăm să ne dea și vestea că vine un bebeluș, când va fi momentul, mai ales dacă au mers într-o a doua lună de miere și au petrecut romantic”, ne-a spus o prietenă de-ale Iuliei din cel de-al treilea sezon al Exatlon.

fara descriere

Iulia Aradi s-a impus în echipa Războinicilor de la Exatlon

Iulia Aradi a fost una dintre cele mai bune concurente din cel de-al treilea sezon al Exatlon România. Deși nu a fost de la începutul competiției, Iulia Aradi a reușit rapid să devină una dintre concurentele de baza ale Războinicilor. Originară din Bucovina, Suceava, Iuliana a debutat în sport la 14 ani, fiind remarcată de un antrenor la școală unde învață și îndrumat către atletism. Are numeroase titluri naționale și internaționale la atletism, fiind componentă a lotului național al România. Frumoasă Iulia Aradi este căsătorită și a petrecut luna de miere chiar în Republica Dominicană.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate