Imagini de senzaţie din casa Adelinei Pestriţu! Uite cum arată bucătăria, dressing-ul şi sufrageria vedetei! Poartă amprenta personalităţii ei!

Adelina Pestriţu, imagini de senzaţie din casa vedetei! Dressing-ul ei este visul oricărei femei!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Adelina Pestriţu este una dintre cele mai iubite vedete din România, mărturie stând milioanele de urmăritori pe care frumoasa brunetă îi are pe reţelele de socializare.

Fiecare fotografie postată de vedetă obţine zeci de mii de aprecieri şi sute de comentarii, Ade fiind una dintre puţinele persoane publice care chiar răspund la majoritatea comentariilor primite.

Adelina Pestriţu, imagini de senzaţie din casa vedetei! Uite ce tablouri superbe are în sufragerie!

fara descriere

De curând, protagonista noastră le-a făcut o supersurpriză prietenilor ei de pe insta invitându-i pe aceştia la un tur virtual al dressing-ului ei. Ooo, şi ce minunăţii se ascundeau acolo…

Citeste si: Adelina Pestriţu, dans incendiar cu cea mai sexy milionară din România! Uite cum arată blonda burlăciţă putred de bogată! VIDEO EXCLUSIV!

fara descriere

Influencer-ul are o colecţie de încălţări care le-a lăsat pe doamne şi domnişoare fără cuvinte, plus o sumedenie de haine, dar şi o mască veneţiană superbă.

Citeste si: Bomba începutului de an! Adelina Pestriţu s-a căsătorit în secret? Uite detaliul care a dat-o de gol! FOTO!

Şi celelalte camere ale vedetei au diverse "atracţii" care vorbesc despre personalitatea brunetei. Pe frigider, Ade are zeci de magneţi coloraţi cumpăraţi din vacanţe sau primiţi de la prieteni, iar în sufragerie sunt două portrete superbe care o înfăţişează într-un mod inedit.

fara descriere

fara descriere

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate