Imagini EMOŢIONANTE cu Bianca Drăguşanu. Cum se transformă femeia fatală a showbiz-ului românesc în preajma fetiţei sale. Nu o credeai în stare de aşa ceva VIDEO

Bianca Drăguşanu, imagini incredibile cu bomba sexy. Uite-o în ipostaze unice.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Bianca Drăguşanu a apărut în multe ipostaze de la debutul ei în showbiz. Vedeta a fost implicată în scandaluri, a jucat perfect rolul asistentei tv prostuţe, la un show nocturn de divertisment, a pozat dezbrăcată, şi-a făcut o afacere, a reuşit singură-singurică să o pună pe roate, apoi a dovedit că se descurcă şi în postura de moderator.

Ei bine, deşi a demonstrat de-a lungul timpului că poate obţine cam tot ceea ce îşi propune, puţini au fost aceia care şi-au imaginat-o pe blondă în rolul de mamă.

fara descriere

Şi cu toate acestea, în urmă cu doi ani şi câteva săptămâni, protagonista noastră o aducea pe lumea pe adorabila Sofia Natalia, rodul iubirii ei cu Victor Slav.

Bianca Drăguşanu, imagini incredibile cu bomba sexy. Nu o recunoşti când e în preajma fiicei ei.

După cum se ştie, Bianca şi amfitrionul emisiunii "Vulturii de noapte" nu mai formează un cuplu de câteva luni, dar este de apreciat că au rămas în relaţii civilizate, chiar de prietenie, de dragul fetiţei lor.

fara descriere

Sofia este în continuare răsfăţata părinţilor, iar de curând mama ei a făcut publice câteva filmări de colecţie în care fetiţa o călăreşte, la propriu, apoi îi pune, zâmbind, o găleată...în cap.

În aceste imagini vedem o Bianca total diferită de cea pe care mulţi o blamează. Diva care este mereu grăbită şi într-un du-te-vino continuă stă, răbdătoare, în timp de micuţa ei o "împodobeşte" cu tot felul de obiecte din casă.

fara descriere
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate