Imagini exclusive de la cununia Silvanei Rîciu! Artista de muzică populară a spus DA într-un cadru de vis, pe malul lacului Cernica

Silvana Rîciu s-a căsătorit civil astăzi. Evenimentul a avut loc pe malul lacului Cernica, iar petrecerea va fi la un restaurant de fițe din zonă.

Distribuie pe:

Autor: R.L., A.I.

fara descriere

UPDATE 21:10 Cum arată meniul de la nunta Silvanei Rîciu

fara descriere

fara descriere

UPDATE 21:05 Cum arată candy-bar-ul

fara descriere

fara descriere

UPDATE 21:00 Imagini cu dansul mirilor

fara descriere

fara descriere

Imagini exclusive de la nunta Silvanei Rîciu. WOWbiz.ro vă prezintă în exclusivitate fotografii de la cununia civilă a cântăreței de muzică populară Silvana Rîciu și iubitul ei, Nicușor Ioniță, cu care s-a cuplat în urmă cu câteva luni.

Imagini exclusive de la cununiei Silvanei Rîciu! Artista de muzică populară a spus DA într-un cadru de vis, pe malul lacului Cernica

Silvana Rîciu și Nicușor Ioniță au făcut cununia civilă într-un cadru de poveste, pe malul lacului Cernica. Îmbrăcată în rochie de mireasă și cu voal pe cap, artista a spus DA și a devenit oficial doamna Ioniță. La nuntă, în schimb, Silvana va purta costum popular.

Citeste si: Silvana Rîciu, la cimitir înainte de nuntă! Ce s-a întâmplat! EXCLUSIV

Citeste si: Silvana Rîciu se mărită! Cerută de nevastă prin SMS: "Nici nu mă gândeam să încep o relație"

Citeste si: Nuntă mare azi  în showbiz! Silvana Rîciu se mărită! Cu ce a decis cântăreața să se încalțe, chiar pe ultima sută de metri! Așa arată invitația la eveniment

”Evenimentul va avea loc la restaurantul de pe malul lacului Cernica. Inițial, alesesem o sală medie, dar pentru că numărul invitaților s-a dublat, a trebuit să schimbăm sală, cu una mai mare", a declarat, înainte de cununie, Silvana Rîciu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Ceremonia religioasă va avea loc în weekend, pe 22 septembrie, la mănăstirea Dervent.

Înainte să se căsătorească, Silvana Rîciu a mers la cimitir, la mormântul regretatei Marioara Murărescu. 

"Am fost cu copiii la mormântul nașei noastre Mărioara Murărescu. I-am aprins două candele și ne-am rugat pentru sufletul ei. Locul unde este ea înmormântată e foarte aproape de locul în care voi face eu nunta, la Cernica, pe malul lacului. Ne desparte doar lacul... pe un mal e cimitirul, pe celălalt, va fi nunta noastră", a declarat, zilele trecute, Silvana Rîciu.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate