O tânără a leșinat în fața presupusului criminal din Caracal. Rămășițe umane găsite în casa mecanicului auto

O tânără a leșinat în fața presupusului criminal din Caracal.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

 

fara descriere
Momente de panică în fața casei unde au fost găsite rămășițele pământești ale tinerelor dispărute la Caracal.

O tânără a leșinat în fața casei lui Gheorghe Dincă, presupusul ucigaș al tinerelor care au dispărut după ce au făcut autostopul. Femeia făcea parte dintr-un grup de curioși care s-au strâns în fața imobilului după ce poliția a descins la adresa presupusului criminal în serie. Conform România TV, ea a leșinat, prăbușindu-se pur și simplu pe stradă.

fara descriere

Citeste si: Adolescenta dispărută din Caracal avea mii de urmăritori în mediul virtual! Alexandra Măceșanu era foarte talentată la dansuri populare FOTO

Citeste si: Polițiștii, șocați de ce au găsit în curtea bărbatului din Caracal, bănuit de uciderea adolescentelor: „Nu am cuvinte”

Citeste si: Ce spune un fost polițist judiciar despre cazul fetelor dispărute din Caracal: „Putem avea de-a face cu un „Ted Bundy de România”

Mecanicul auto Gheorghe Dincă este bănuit că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu, două tinere din Olt, dispărute după ce au luat o mașină de ocazie. Vineri dimineață, polițiștii au folosit funcția de GPS a telefonului Alexandrei, care i-a condus la casa lui Gheorghe Dincă, un taximetrist și mecanic din Caracal. În locuința bărbatului au fost găsite oseminte umane, haine arse și pungi de carne. Bărbatul a fost ridicat de polițiști și este audiat de polițiști. 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate