Imagini incredibile cu Ella de la ”Puterea Dragostei”! A cerșit în Centrul vechi VIDEO

Una dintre cele mai senzuale prezențe din emisiunea ”Puterea dragostei”, bruneta Ella, a făcut, zilele trecute, un gest greu de imaginat pentru oricine.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Mai exact, Ella de la ”Puterea Dragostei”, însoțită de amicele sale, a demonstrat că se poate descurca în orice situație și că are un curaj care depășește cel pe care îl are un om obișnuit.

Citeste si: Legătură secretă de la Puterea dragostei! Ce a fost cu adevărat între Ella și Bogdan Mocanu? EXCLUSIV

Citeste si: Ella, declarație șocantă despre Jador la două luni de la ieșirea din casa Puterea dragostei! ”Am pus punct! Am încheiat toate socotelile, deși aș fi vrut să fie altfel” EXCLUSIV

Citeste si: Ionuț Cercel, devastat la priveghiul tatălui său. Ce a strigat în fața tuturor- bzi.ro

Citeste si: Adevărul despre operația la sâni făcută de Ella de la Puterea Dragostei. ”Am avut un nodul”

O noapte de distracție, în Centrul vechi al Capitalei, s-a transformat într-una de pomină pentru frumoasa cu Ella de la ”Puterea Dragostei”. Astfel, după ce s-a chefuit de mama focului prin cluburile de acolo, Ella de la ”Puterea Dragostei” a decis să se odihnească puțin, pe marginea drumului, mai ales că, ”echipată” cu tocuri mari, simțea că o dor puțin picioarele.

Și, cu chef de distracție, Ella de la ”Puterea Dragostei”, cât se odihnea, îmbrăcată extrem de sexy, cu o gentuță de mii de euro în brațe, a văzut câțiva tineri umblând prin preajmă, motiv pentru care, cu zâmbetul pe buze, a decis să facă și niște bani. Și, fără să fie vreo secundă inhibată, a început, pisicoasă din fire, să le ceară bani celor doi, folosind apelativul ”Iubitule”.

Iar rezultatul a fost unul pe măsură, Ella de la ”Puterea Dragostei” reușind să îi facă pe aceștia să scoată bani serioși din buzunar, ea reușind să strângă, în doar câteva minute, mai bine de 100 de lei. Cu forțele refăcute, ea le-a mulțumit frumos celor care au ”ajutat-o”, le-a zâmbit suficient de senzual pentru ca acestora să nu le pară rău de banii cheltuiți, i-a băgat în gentuță și, probabil, a mers să se distreze mai departe, într-un alt club.

Ella de la ”Puterea Dragostei” a fost îndrăgostită de Jador, dar acum nu mai vrea să audă de el

Acum, la două luni de la ieșirea Ellei din casă și după o serie de speculanții conform cărora ea și Jador ar forma totuși un cuplu în afara emisiunii, lucrurile par a fi fix la fel ca în casă, în plus, tânăra este, de data aceasta și mai vehementă.

De altfel, într-un live exclusiv pe facebook-ul WOWbiz.ro, Ella de la Puterea dragostei pune punct legăturii cu Jador și declară că totul s-a sfârșit! ”Pentru mine, nu mai există iubire la mijloc, ci doar regrete. Consider că am greșit atunci când mi-am exprimat public sentimentele față de el, dar asta este, nu mai pot da înapoi! Ce a fost a fost! Însă, de azi înainte, nu mai vreau să sufăr, de aceea, pot spune, cu mâna pe inimp că Jador nu mă mai interesează”, a declarat Ella de la ”Puterea dragostei”.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Tzancă Urgananul, îngrozit! Un copil a fost tăiat în fața lui, la o nuntă! ”Putea să iasă o nenorocire”!

Procurorii cer închisoare pentru tatăl vitreg al Cătălinei Ponor! Florin Bărbascu, acuzat că a bătut doi polițiști locali! Dezvăluiri exclusive

Anda Adam și fiica ei, moment emoționant la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Motivul pentru care Evelyn a izbucnit în lacrimi

Horoscop 19 Septembrie 2021: Taurii au parte de surprize plăcute, Leii vor avea o zi plină de peripeții

Germania trimite o undă de șoc la nivel mondial! Este cea mai mare revoluție industrială din ultimul secol

BOMBĂ! Motivul REAL pentru care Ion Țiriac NU a vrut să vină la nunta Simonei Halep. A făcut SCANDAL imens

Istoria văzută prin ochii unui ziarist. Legionari și comuniști, luptele cu Ion Iliescu, Virgil Măgureanu și Traian Băsescu

Ultima lovitură dată de Gică Popescu în sportul românesc: ,,Am investit împreună cu mai mulţi parteneri”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies