Legătură secretă de la Puterea dragostei! Ce a fost cu adevărat între Ella și Bogdan Mocanu? EXCLUSIV

Ella de la Puterea dragostei l-a cunoscut pe Bogdan Mocanu înainte de a intra în casă

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Ella s-a remarcat în sezonul 2 de la Puterea dragostei prin modul în care și-a exprimat sentimentele pentru Jador. "Am intrat în casă pentru el. Nu mă interesează nimeni altcineva", avea să spună brunetă în show-ul amoros.

Citeste si: Bia de la Puterea dragostei, scoasă cu forța din toaletă! Ce a făcut înăuntru, sub privirile îngrozite ale colegilor

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei”, experiență extremă! ”Am simțit că se ridică tot părul pe mine”

Citeste si: Bianca de la ”Puterea Dragostei” e în depresie! Ce i s-a întâmplat ”vulpiței” lui Livian

Surpriză însă la două luni de la ieșirea Ellei din competiția amoroasă! Tânără a recunoscut că, înaintea cântărețului, în emisiune, ea a fost contactată, inițial, de prietenul acestuia... Bogdan Mocanu.

"În primul sezon, Bogdan mi-a trimis o cerere de prietenie, iar eu, la rândul meu, i-am scris atunci un mesaj", a dezvăluit frumoasă femeie.

fara descriere

Ella de la Puterea dragostei l-a plăcut pe Bogdan Mocanu! Tânăra ar fi trebuit să intre în casă pentru el chiar din primul sezon

În premieră pentru WOWbiz.ro, fosta concurentă avea să dea și o serie de detalii pe marginea acestui subiect, care, cel mai probabil, va încinge, zilele următoare, spiritele în casă.

Astfel, conform declarațiilor sale, Ella de la Puterea dragostei l-a plăcut pe Bogdan Mocanu, dar împrejurările au determinat-o să bată în retragere. "În primul sezon, după mai multe discuții pe care noi le-am avut prin mesaje, am fost contactată de producători să vin în show! Însă, Bogdan avea atunci iubită și nu aș fi dorit niciodată să am de a face cu Roxana, care era o fire vulcanică, nu aș fi suportat. Pe de altă parte, este adevărat că el mi s-a părut un tip interesant! Repet însă, nu am vrut să continui ceva care nu ar fi avut, probabil, vreun rezultat”, a spus Ella într-un live exclusiv la WOWbiz.ro!

Citește materialul integral pe kfetele.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate