Imagini incredibile cu Ella de la Puterea Dragostei! Uite ce a păţit la casting! Bărbaţii mai aveau puţin şi săreau pe ea! VIDEO!

Ella de la Puterea Dragostei, imagini incredibile cu ea! Uite ce a păţit la casting!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Ella, una dintre cele mai frumoase concurente de la Puterea Dragostei a făcut furori printre reprezentanţii sexului tare încă de la casting-ul pentru sezonul al doilea.

Ella de la Puterea Dragostei, imagini incredibile cu ea! Tânăra a primit o mulţime de complimente!

De cum a păşit în hotelul unde a avut loc selecţia, tinerii au abordat-o, i-au făcut o sumedenie de complimente şi au invitat-o să "simuleze" o cameră roşie, după cum puteţi vedea şi în filmarea noastră.

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Citeste si: Veste ȘOC despre Simina și Zănoagă: ''S-au despărțit deja! Au rămas prieteni''

fara descriere

Ardeleanca a stat de vorbă, amical, cu toţi pretendenţii, dar când vreunul dintre ei a întrecut limita bunului simţ, l-a pus, elegant, la punct.

Cine este Ella, bruneta sexy de la Puterea Dragostei?

Ionela Sozariu (Ella) are 23 ani, e nascuta in Oradea si locuiește in Cluj-Napoca. Activeaza in domeniul marketing-ului, lucreaza pentru o firmă de constructii. Se autodescrie ca fiind o fire iubitoare și sociabila. Tot ce isi doreste de la un barbat este ca acesta sa o respecte și sa o iubeasca pentru tot ceea ce reprezinta ea.

Citeste si: Dezvăluiri din casa Puterea Dragostei! Gestul uluitor făcut de Mocanu şi Jador pentru Bianca! Uite cum au încercat să o ajute! "Le este milă de ea"

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate