Imagini scandaloase din interiorul clubului Colectiv! Cum arată acum locul tragediei, după 4 ani

Noi imagini scandaloase au fost făcute publice din interiorul clubului Colectiv, la patru ani de la tragedie.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Imagini din interiorul clubului Colectiv au fost făcute publice, la patru ani de la tragedie. În incendiul devastator, 64 de suflete au pierit în data de 30 octombrie 2015.

„Am fost supravegheaţi îndeaproape de autorităţi, care au făcut poze şi înainte să intrăm pentru ca lucrurile să fie conservate într-o anumită măsură. La bar am găsit acel sul de bonuri care era neatins de foc. Imaginile sunt cutremurătoare. La baie de exemplu nu reușeai să vezi nimic. Ne-am străduit să luminăm pe cât posibil. Totul e negru. Arată ca după un bombardament, tot ceea am văzut azi acolo. Acea ușă din spatele scenei are în continuare lacăt, este închisă. Nimeni nu s-a putut atinge de obiectele din interior, deoarece interiorul reprezintă probă în dosar până la finalizarea proiectului. Suntem primii jurnaliști care au intrat în Colectiv”, a spus Ana Maria Bujor la Antena 3, reporterul care a intrat în interiorul clubului.

Citeste si: S-au găsit afișele prin care Gheorghe Dincă racola victime în Caracal: „Doresc să cunosc o fată serioasă să locuiască la mine și să ne...”

Citeste si: Pompierul care i-a înjurat pe morţii din Colectiv are un salariu uriaş, pe care îl ţine la secret! Orlando Şchiopu încasează bani din trei surse!

fara descriere

Citeste si: Doliu în sportul românesc: A murit Iuliana Simonfi

fara descriere

Sursă foto: capturi Antena 3

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate