Pompierul care i-a înjurat pe morţii din Colectiv are un salariu uriaş, pe care îl ţine la secret! Orlando Şchiopu încasează bani din trei surse!

Pompierul care i-a înjurat pe morţii din Colectiv are un salariu uriaş, e vorba despre Orlando Şchiopu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Pompierul care i-a înjurat pe morţii din Colectiv are un salariu uriaş, pe care nu l-a trecut în declaraţia de avere. Orlando Șchiopu, unul dintre șefii ISU, a revenit în prim-plan după ce Libertatea a publicat o filmare făcută în seara de 30 octombrie 2015, la clubul Colectiv, unde au murit 65 de oameni în graoznicul incendiu. În filmarea făcută de un subofițer al ISU București Ilfov, ajuns cu primul echipaj de intervenție la fața locului, se aude cum Şhiopu cedează nervos și înjură morții: “Lasă-i în p**a mea”! (vezi ce spune profilerul Mădălinei Manole despre cazul Colectiv)

Citeste si: Haos după incendiul de la Colectiv! Filmările secrete făcute de pompieri nu au fost văzute nici de procurori: „Nu le-au luat nici măcar pulsul. Șefii au văzut imaginile și filmarea a fost ascunsă tuturor”

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Victimele din Colectiv nu cred în ”mâini criminale! Reacție vehementă după apariția unor imagini noi din clubul morții: ”Rușine”

Citeste si: Incendiu puternic lângă Capitală! Fumul se îndreaptă spre București! Oamenii, sfătuiți să stea în casă

Pompierul care i-a înjurat pe morţii din Colectiv. Orlando Şchiopu e revenit în funcţie

După tragedia din Colectiv, Şchiopu şi alţi şefi din ISU au fost destituiţi. Ulterior, Orlando Şchiopu a revenit în funcţie. Pe 5 iunie 2019, Şchiopu şi-a depus declaraţia de avere, completată în calitate de Inspector şef la inspectoratul de Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov. La rubrica veniturilor anuale, el nu a trecut salariul încasat pentru funcţia pe care o ocupă. La fel s-a întâmplat şi cu declaraţia de avere din 2018. În schimb, Şchiopu a completat că a încasat 29.259 de lei de la ATOP Ilfov şi 27.500 lei de la ATOP Bucureşti, două autorităţi teritoriale de ordine publică.

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Viorica Dăncilă, răspuns pentru victimele din Colectiv: "Vor avea decontate îngriijirile atât timp cât este nevoie"

Terifiant: Ultimele clipe din Clubul Colectiv. Imaginile au fost captate de o cameră din containerul metalic - VIDEO

30.000 euro strânși în 20 de ore pentru familia lui Alex Chelba, victimă la Colectiv! Rudele tânărului au fost evacuate din casă

Miracol de Paşte în familia unui tânăr mort în Colectiv! Mama lui Andrei Bucă a născut la 52 de ani: „Nu vom găsi niciodată vorbele de bucurie şi de mulţumire Lui Dumnezeu”

Bilanț Covid-19, 22 septembrie! 45 de persoane au murit în ultimele 24 de ore

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies