S-au găsit afișele prin care Gheorghe Dincă racola victime în Caracal: „Doresc să cunosc o fată serioasă să locuiască la mine și să ne...”

În casa din Caracal a lui Gheorghe Dincă au fost găsite afișele prin care el ar fi ademenit victime în casa lui.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Anchetatorii continuă să facă cercetări acasă la Gheorghe Dincă. În haosul din casa din Caracal, printre toate lucrurile care nu erau la locul lor și toate obiectele lăsate claie peste grămadă, au fost găsite și dovezi importante.

Anchetatorii au găsit în „casa groazei” din Caracal afișele cu care Gheorghe Dincă și-ar fi racolat victimele. În anunț, se prezenta ca un om decent care vrea să cunoască o persoană alături de care să-și trăiacă viața în liniște.

„Doresc să cunosc o persoană de sex feminin, serioasă și fără obligații, să locuiască cu mine și să ne mutăm la munte. Sunt pensionat de curând și doresc să-mi petrec restul vieții lângă o doamnă gospodină. Dețin autoturism și mi-ar place să călătorim prin țară. Locuiesc la casă în Caracal”, scria Gheorghe Dincă în respectivul anunț.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Gheorghe Dincă a depus plângere împotriva polițiștilor! Tonel Pop, avocatul familiei Melencu a luat foc: „Dincă e boierul acestei anchete și procurorii îi cântă în strună”

Gheorghe Dincă nu poate fi trimis în judecată!

„La FBI s-au trimis nişte oase, acele oase presupuse ale Luizei de anchetatori, Dincă nu a spus că sunt ale ei, iar aceste rămăşiţe de oase sunt cele mai panarame de oase pentru că nici macar nu se ştie dacă sunt de natură umană, au fost duse în laborator şi foarte multe din aceaste oase nu au putut determina dacă sunt de natură umană sau animală!

Aceste oase nu erau arse complet, nu erau calcinate, le-au decupat şi tot ce a fost mai bun de unde putea fi extras ADN a fost făcut pulbere. Tot ce a fost mai bun a fost distrus de INML! Acolo au decupat tot ce e ars, şi tot ce a fost bun deja a fost distrus. Acolo au nişte rebuturi, nişte oase din care nu mai poţi scoate ceva.

La cadavru, nu spun la care, daca nu gasesti oasele bazinului sau ale craniului nu poti determina sexul. Si atunci determini pe cromozomi. Daca nu ai putut lua ADN, care este izvorul celulei, cum ai putut sa determini sexul? Pentru ca trebuie sa gasesti cromozomii!”, a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, la RTV.

sursa foto: Cancan

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate