Stiri

Imagini sfâşietoare! Sicriul lui Ilie Balaci a fost depus în biserică. Familia este copleşită de durere

În aceste momente, familia fostului fotbalist Ilie Balaci se află în Biserica ”Sfântul Ilie” din Craiova şi se pregătesc de slujbă.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Imagini sfâşietoare! Sicriul lui Ilie Balaci a fost depus în biserică. Familia este copleşită de durereicon photo

Imagini sunt sfâşietoare. În videoclipul postat, familia lui Ilie Balaci este îngenuncheată de durere, mai ales Lorena, una dintre fiicele fostului fotbalist. Îmbrăcat în negru, transfigurată de durere, plânge în hohote la căpătâiul sicriului.

”Minunea Blondă” a fost aplaudată în momentul în care sicriul a fost pus în Biserică. De asemenea, familia este sfâşiată de durere, iar fiica sa, Lorena, a intrat în Biserică, ajutată.

 

 

Când va avea loc înmormântarea legendei fotbalului românesc

Înmormântarea fostului fotbalist Ilie Balaci ar fi trebuit să aibă loc miercuri, însă familia ”Minunii Blonde” a decis să fie înmormântat marţi, scrie digisport.ro.

Înainte de ceremonie, suporterii vor avea ocazia să-şi ia ”la revedere” de la legenda fotbalului românesc. Trupul neînsufleţit va fi depus la stadionul din Craiova, în această după-amiază. Înainte de ora 14:00, Mitropolitul Olteniei, Irineu Popa, va oficia o slujă la Biserica ”Sfântul Ilie„ din Craiova. 

 
Exatlon 15 noiembrie. Tensiuni la Războinici, chiar dacă au câştigat vila! Ce i s-a reproşat antrenorului Ionuţicon video

Titlu secțiune

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunalicon photo

Stiri

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunal

Cristian Pomohaci mai are de aşteptat până când va afla ce pedeapsă va primi pentru evaziune fiscală, faptă pe care a recunoscut-o în urmă cu o lună.

Titlu secțiune