Imagini șocante! Cameraman, lovit cu o piatră în cap de tatăl lui Viorel Stegaru!

Socrul Vulpiței reacționează agresiv încă o dată! De data aceasta, bărbatul a lovit un cameraman cu o piatră în cap!

Distribuie pe:

Autor: A.R.

Imagini șocante! Cameraman, lovit cu o piatră în cap de tatăl lui Viorel Stegaru!


In articol:

După ce echipa de la emisiunea care i-a făcut cunoscuți pe Vulpița și Viorel a fost atacată de socrul Veronicăi, bărbatul atacă încă o dată! De data aceasta, este vorba de un camaeraman de la o televiziune. Acesta a fost lovit în cap cu o piatră de către tatăl lui Viorel.

Citeste si: Andreea Esca, în vacanță, după ce s-a vindecat de Covid-19! Unde se relaxează prezentatoare de televiziune

Citeste si: A luat nota 2 la purtare pentru că și-a ironizat profesoara! Momentele cumplite prin care tânărul a trecut timp de 2 ani

Citeste si: Bogdan Mocanu, sfâșiat de durere: „A murit. Nu au vrut să mă lase să o văd”

Cameraman, lovit cu o piatră în cap de socrul Vulpiței

Episodul din data de 1 iunie se repetă. Tatăl lui Viorel a atacat atunci echipa emisiunii care i-a făcut cunoscuți pe Vulpița și Viorel. Domnul Dumitru a recurs la un gest greu de imaginat. Bărbatul a început să o alerge pe Veronica și pe operatorul care îi filma, cu pietre. 

Se pare că istoria se repetă, de data aceasta, bărbatul a atacat un cameraman de la România TV. L-a lovit pe bărbat cu o piatră în cap, iar scenele care au urmat parcă erau dintr-un film de groază.

„Colegul meu, Mihai, cameramanul, a fost chiar lovit de o piatră în zona capului. Au zburat câteva astfel de pietre, ne-am ferit, dar se pare că una l-a lovit. Ne-am luat o papară, ca să spun aşa. De altfel, colegul meu se tot uită în direcţia curţii, să nu mai zboare vreo piatră spre noi. Data viitoare o să venim cu căşti de protecţie. Am auzit că se ascuţea o coasă mai devreme, suntem gata să fugim dacă e. Nu mai stăm, dacă vedem coasa”, a declarat Cătălin Grădinaru, reporterul România TV trimis la Blăgeşti.

Imagini șocante! Cameraman, lovit cu o piatră în cap de tatăl lui Viorel Stegaru!

Echipa România TV a mers la Blăgești pentru a afla cum celebrul cuplu Vulpița-Viorel s-a infectat, dar și de ce anume cei doi îndrăgostiți nu au respectat normele de distanțare socială. Socrul vedetei, dar și familia acesteia au devenit foarte violenți când au văzut echipa de filmare.

Vulpița și Viorel, depistați pozitiv cu noul coronavirus

Cei doi soți au fost depistați pozitiv cu noul coronaviru. Viorel și Veronica au trecut prin momente cumplite din momentul în care au aflat că sunt infectați. Au umblat o noapte întreagă pentru a se putea interna, însă au ajuns să intre în carantină la domiciliu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate