Imagini șocante! Un bărbat a fost găsit mort, pe o bancă! Cine este victima

Imagini șocante în această dimineață, pe o stradă extrem de circulată.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere
Imagini șocante în această dimineață pe Pietonalul Unirii din Municipiul Botoșani.

Un bărbat a fost găsit fără suflare în fața Hotelului Maria. Victima, de aproximativ 60 de ani, lucra ca angajat al Tribunalului Botoșani. Era îngrijitor, iar în această dimineață se îndrepta spre serviciu, atunci când s-a întâmplat tragedia.

La un moment dat, acestuia i s-a făcut rău, așa că a decis să se așeze pe o bancă. Din nefericire, la scurt timp s-a stins din viață, iar cei care au trecut prin zonă au alertat autoritățile.

fara descriere

La fața locului s-au deplasat și cadrele medicale, care nu au putut decât să constate decesul bărbatului.

Șocant! Un bărbat decapitat a fost găsit în Bistrița-Năsăud! Fiul lui ar fi descoperit cadavrul

Scenariu macabru în Bistrița-Năsăud. Un bărba a fost găsit decapitat între localitățile Fiad și Romuli. Cel care a găsit cadavrul bărbatului ar fi fost chiar fiul lui, care îl dăduse dispărut de aproape o săptămână, după ce mai mulți ciobani ar fi spus în sat că un bărbat decapitat se află în câmp.

Citeste si: E şocant ce se întâmplă cu Brigitte Pastramă! Uite cum se comportă cu adevărat cu Florin Pastramă! "În special pe plan sexual" EXCLUSIV!

Citeste si: Replica dură dată de Raluca de la Puterea dragostei după ce Adrian a f[cut dezvăluiri despre relația lor intimă. ”Este un tip rău și răzbunător”!

Citeste si: Papa în România 2019! Cine a creat tinutele pe care le-a purtat Carmen Iohannis la ceremoniile dedicate vizitei Papei Francisc în România!

Mai mult decât atât, fiul, din Telciu, a fost cel care a anunțat serviciul 112 de situația întâlnită. Autoritățile încă fac cercetări la fața locului pentru a afla ce s-a întâmplat, de fapt.

“Echipajul B2 SAJ a găsit la locul solicitării un bărbat de aproximativ 47 ani, cu leziuni incompatibile cu viața, declarându-se decesul. De asemenea , cadavrului îi lipsește capul, care nu a fost încă găsit la locul solicitării” anunță reprezentanții SAJ BN.

Este macabru modul în care a descoperit trupul neînsuflețit al tatălui său. De la mandibulă în sus, partea lipsă, ar fi fost parcă mușcată și sfâșiată, conform bistriteanul.ro.
„Astăzi, în jurul orei 15:20, a fost sesizat prin 112 faptul că a fost găsit un bărbat decedat, pe o vale, între localitățile Romuli și Fiad. S-a constituit o echipă de polițiști în vederea efectuării cercetării la fața locului și stabilirii cauzei și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. La data de 24 mai a.c., polițiștii au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 47 de ani, din Telciu, a plecat de la domiciliu la data de 21 mai și nu s-a mai întors.Au fost efectuate activități în vederea găsirii acestuia, fiind dispusă, în aceeași zi, căutarea la nivel național. În cadrul verificărilor se va stabili dacă este vorba despre una și aceeași persoană găsită astăzi decedată“, anunță reprezentanții IPJ BN.

 

Foto: botosaninews.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate