Delia s-a fotografiat cu burta de gravidă! ”Cum îl cheamă?” - Răspunsul te va uimi

O nouă ipostază a vedetei Delia circulă pe internet: a fost pozată cu burtica de „graviduță”.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Cântăreața Delia a creat rumoare în rândul utilizatorilor de pe internet, după ce s-a lăsat fotografiată cu ”burtica de gravidă”. Unul dintre colegii ei de trupă a filmat-o în timp ce avea o minge de rugby sub bluză, moment în care ai fi putut spune că arată ca o graviduță fericită! ”Cum îl cheamă?”, a întrebat-o colegul de trupă pe Delia. Iar Delia a răspuns: ”Bob!”.

Citeste si: Andreea, fosta concurentă de la Puterea Dragostei,  s-a apucat de… gătit! Iată rețeta ei de paste carbonara

fara descriere

Sora Deliei, Oana, are o teamă!

Oana Matache a devenit mamă pentru a doua oară. Sora Deliei a mărturisit de ce îi este frică mai tare. Recent, Oana Matache a devenit mămică pentru a doua oară, iar acest lucru a bucurat-o extraordinar de mult. Mai mult decât atât, Oana, sora artistei Delia, a mărturisit care este frica ei cea mai mare, după ce micuțul a fost adus pe lume. 

Citeste si: Incredibil, cât de bine arăta Oana Roman când avea 70 de kilograme! Vedeta urmează un plan de slăbit şi vrea să ajungă din nou AŞA! FOTO!

„Să vă povestesc despre cea mai mare panică legată de venirea lui Bogdănel: teama că o va înlocui pe Jess. Mi-era atât de teamă că o inimă nu poate iubi atât de mult două suflete în mod egal (trei, cu @raazvanu) încât m-am simtit vinovată în avans. Însă de când l-am adus în casă şi am căpătat privirea de ansamblu (DOI COPII în fața ochilor, amândoi AI NOȘTRI) am înţeles că nu ştiam prea multe despre iubire (<- 3 inimioare!!) Postare inspirată de şoşoneii lui Jess, de care uitasem. I-am văzut azi în dulap”, a scris Oana Matache.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate