Imagini WOW! Andreea Mantea, cu dragostea vieții ei în piscină! “Pe el îl voi iubi cât voi trăi!” | VIDEO EXCLUSIV

Cu cine s-a filmat Andreea Mantea în piscină.

Distribuie pe:

Autor: Mihai Dragan

Andreea Mantea este îndrăgostită iremediabil și nu se sfiește să recunoască asta cu orice ocazie.

 

David, fiul ei de numai 3 anișori este iubirea declarată a vieții ei, iar relația mamă-fiu este una incredibilă. Cei doi sunt nedespărțiți! Deși viața a purtat-o pe Andreea Mantea de aproape un an la Istanbul, unde prezintă cea mai de succes emisiune de la acest moment din România, “Puterea Dragostei” de la Kanal D, vedeta nu s-a despărțit nicio clipă de David.

Citeste si: Cutremurător! Ce s-a întâmplat cu Brigitte Pastramă, la scurt timp după nuntă: „Suferă foarte mult din această cauză”

Citeste si: Ce se întâmplă cu Mihai Constantinescu, după 90 de zile de comă

Citeste si: Contul de Facebook al Alexandrei a ”explodat”! Ce se întâmplă acum pe pagina de socializare a fetei dispărute la Caracal?

Puștiul s-a mutat în Turcia, alături de mama lui, merge la grădiniță și chiar a început să o rupă în limba țării semilunei. Chiar dacă bruneta nu și-a găsit încă un partener de viață, pare că nici nu duce lipsa vieții amoroase, ea petrecând ori de câte ori are liber de la filmări, timp de calitate în compania băiețelului ei.

Ieri, cei doi s-au relaxat la piscină, bălăcindu-se ore în șir și amuzându-se teribil, iar WOWbiz.ro vă oferă imagini exclusive de la distracție. Andreea Mantea a trăit o superbă poveste de iubire în timpul unui show matrimonial tv, în care ea trebuia să fie cucerită de mai mulți bărbați, de luptătorul MMA Cristi Mitrea.

Andreea Mantea și Cristi, prieteni de dragul lui David

Relația celor doi, care a făcut deliciul publicului, a fost atât de intensă, încât cei doi și-au oferit inima unul altuia, pasiunea continuând și după terminarea emisiunii. Din iubirea celor doi a rezultat micuțul David, o minune de copil. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, Andreea si Cristi au o relație civilizată, de prietenie, de dragul fiului lor!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: