Imaginile care au stârnit revoltă! Oamenii au aruncat sute de kilograme de mâncare la gunoi, după ce au și-au umplut frigiderele de teama coronavirusului

De teamă că s-ar putea infecta cu coronavirus în timpul unei vizite la supermerket, mulți oameni au luat cu asalt magazinele și și-au cumpărat mult mai multe alimente decât aveau nevoie.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Supermaketurile din întreaga lume au fost luate cu asalt de cetățeni care, de teamă că ar putea rămâne fără mâncare și nu vor mai avea de unde să cumpete, au dat buzna și s-au aprovizionat. În România s-au înregistrat creșteri colosale la cumpărături față de aceeași perioadă în anii trecuți, oamenii ajungând să cumpere chiar mai multe alimente decât se sărbători.

Citeste si: Cum poți prelungi termenul de valabilitate al produselor. Motivul pentru care brânza se învelește într-un prosop de hârtie îmbibat în oțet

Imgini revoltătoare după ce oamenii și-au făcut provizii de teama coronavirusului

Același lucru s-a întâmplat și în Marea Britanie, unde oamenii s-au grăbit să-și umple frigiderele, de teama coronavirusului. Acum, însă, britanicii au început să arunce la gunoi multe din alimentele pe care le-au cumpărat pentru că au expirat înainte să aibă timp să le consume. Imaginile au devenit virale în mediul online și au stârnit revolta a mii de oameni.

Citeste si: Criza financiară se instalează deja. Coronavirusul pune la pământ economia. Oamenii sunt disperați: „Vom ajunge pe străzi”

Citeste si: 2738 de persoane infectate cu coronavirus în România! În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 278 de cazuri noi

Citeste si: Cerere șomaj tehnic. Președintele ANOFM vorbește despre principalele greșeli pe care le fac angajatorii când depun cererile

„Către toți locuitorii din Derby, dacă ai ieșit panicat și ai cumpărat de toate și ți-ai făcut provizii în casă cu alimente nefolositoare și pe care nu le cumperi în mod normal sau ai cumpărat mai multă mâncare decât ai nevoie, ar trebuie să te uiți bine la tine!”, a scrsi un utilizator Twitter n dretpul unor fotografii revoltătoare.

„Absolut dezgustător! Porci risipitori! Tot ce este în aceste pubele i-ar fi ajutat enorm pe cei nevoiaşi. Eu aș fi mâncat acele banane”, a scris un britanic pe Twitter.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate