Ea e femeia care a înlocuit-o pe Bianca Drăguşanu în inima lui Tristan Tate! Fostul iubit al Biancăi o plimbă cu iahtul în Dubai pe frumoasa Georgiana! FOTO

Femeia care a înlocuit-o pe Bianca Drăguşanu pare să-l fi cucerit pe Tristan Tate.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

tristan tate si bianca dragusanu

Femeia care a înlocuit-o pe Bianca Drăguşanu în sufletul lui Tristan Tate petrece prima vacanţă romantică alături de afaceristul care, în 2018, a avut o relaţie de câteva luni cu Bianca, înainte ca aceasta să se combine cu Alex Bodi.

Citeste si: Alex Bodi îi distruge pe românii din diaspora: “Vă e rușine că sunteți români, după 5-6 luni în altă țară nu mai vorbiţi limba română!”

Citeste si: Ce cadou i-au oferit Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi lui Cătălin Botezatu de ziua acestuia! Bianca a scris un mesaj cu pixul pe cutia de lux!

Citeste si: Divorțul e istorie! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, clipe fierbinți la Viena

De atunci, Tristan nu s-a mai implicat în nici o relaţie serioasă, preferând compania femeilor întâlnite în cluburile de noapte, pe care le invita apoi pentru petreceri în vila sa din Pipera. (vezi ce surpriză colosală i-a făcut Bianca Drăguşanu lui Alex Bodi)

Tristan Tate

Femeia care a înlocuit-o pe Bianca Drăguşanu: „Fata mea favorită este în Dubai” 

De ceva vreme, Tristan a întâlnit o femeie de care pare să fie îndrăgostit, Georgiana. Ei au plecat în Dubai, acolo unde Tristan îşi răsfaţă iubita cu plimbări cu iahtul, atât ziua, cât şi noaptea.

În timpul uneia dintre croaziere, Tristan s-a fotografiat cu Georgiana şi a postat „Fata mea favorită este în Dubai”, adăugând şi o inimioară, dovedind asfel că nutreşte sentimente speciale pentru partenera sa.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate