Vedete

Impacare in showbiz! Adrian Cristea a ajuns iar in bratele Florentinei Raiciu: "N-am vorbit sa ne casatorim, dar..."

Desi Florentina Raiciu si Adrian Cristea pareau hotarati sa puna punct povestii de iubire dintre ei, cei doi amorezi au dcis sa isi mai dea o sansa.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Impacare in showbiz! Adrian Cristea a ajuns iar in bratele Florentinei Raiciu: "N-am vorbit sa ne casatorim, dar..."icon photo
 
 
In urma cu nici o luna Adrian Cristea, antrenorul de fitness al vedetelor, si Florentina Riciu, fosta asistenta TV si-au spus adio. Cei doi indragostiti nu au reusit insa sa stea departe unul de celalt pentru prea mult timp. 
 
"Ne-am împăcat recent, în timp ce eram "despărţiţi" tot mai vorbeam, suntem foarte bine împreună. Încă nu ne-am făcut planuri de viitor, n-am vorbit să ne căsătorim sau să avem un copil, dar cine ştie... Avem amândoi apartamente! Câteodată dorm la ea sau ea la mine! Nu ne facem griji în privinţa asta! Asta ar fi ultima problemă. De data asta sperăm sa nu mai ne certăm! Ţin la ea foarte mult!" a declarat Adrian Cristea pentru Spynews. 
 
Ionuţ Jaguarul, interviu EXCLUSIV pentru WOWbiz.ro din Republica Dominicana: ”Monica Roşu se menajează! În locul ei plecam de la Exatlon”! Ce spune antrenorul Războinicilor despre accidentările ”ciudate” din acest sezon VIDEO EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cel mai mare vis al lui Adem, pe cale să devină realitate, în ”Mireasă din Istanbul”icon photo

Vedete

Cel mai mare vis al lui Adem, pe cale să devină realitate, în ”Mireasă din Istanbul”

De când a aflat despre planul de răzbunare al soţului ei, la adresa lui Adem, Sureyya este foarte supărată pe Faruk.

Titlu secțiune