Imperiul de 1,2 miliarde de dolari al Anastasiei Soare se clatină! Compania celei mai bogate românce a fost nevoită să facă un împrumut de 650 milioane dolari!

S-a aflat că imperiul de 1,2 miliarde de dolari al Anastasiei Soare se clatină.

Distribuie pe:

fara descriere
Nu mai e un secret că imperiul de 1,2 miliarde de dolari al Anastasiei Soare se clatină. „Imperiul sprâncenelor Anastasiei Soare începe să aibă probleme pe pieţele financiare americane: din cauza scăderii vânzărilor ratingul s-a redus, iar investitorii încearcă să scape de datoriile companiei. Celebra româncă a luat un împrumut de 650 mil. dolari pe firmă pentru a-şi plăti dividende familiei Soare.Vânzările companiei Anastasia Beverly Hills (ABH), fondată de Anastasia Soare, supranumită regina sprâncenelor, au scăzut cu 8% în 2018, potrivit datelor oferite de Fitch Rating, în timp ce compania prognoza o creştere de 10%, scrie Financial Times. Acest fenomen a con­tinuat să se manifeste şi în 2019, în contextul în care vânzările companiei au scăzut cu 30% în primul trimestru”, a dezvăluit Ziarul Financiar.

Citeste si: Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au despărțit din nou! De data asta s-a lăsat cu un scandal monstru

Citeste si: Copiii celebrei gimnaste Aurelia Dobre au un succes incredibil în America! Dobre Brothers au milioane de abonați și fac turul marilor televiziuni FOTO

 

Imperiul de 1,2 miliarde de dolari al Anastasiei Soare se clatină. A fugit din România comunistă în 1989 

Anastasia Soare este cea mai bogată româncă, revista americancă Forbes estimând că aceasta are o avere de 1,2 miiarde dolari.  Fiică a unei croitorese din Constanţa, Anastasia a fugit din România comunistă în 1989, alături de familia sa. Mama Anastasiei Soare a fost pasionată de cosmetică încă din perioada în care lucra în România condusă de Ceauşescu, ea obişnuind să o ia pe Anastasia cu ea la salon atunci când mergea acolo, în fiecare duminică. După ce s-au stabilit în SUA, mama Anastasiei Soare s-a angajat într-un salon de cosmetică, iar tatăl ei, care era marinar, a început să lucreze în SUA ca taximetrist.

fara descriere

Imperiul de 1,2 miliarde de dolari al Anastasiei Soare se clatină. Veniturile anuale sunt de peste 200 milioane de dolari

Se ştie că imperiul de 1,2 miliarde de dolari al Anastasiei Soare se clatină. Pasionată de cosmetică şi de modă, Anastasia Soare a creat un adevărat imperiu în Statele Unite. Ea şi-a deschis la început un salon, după care, în anul 2000, a lansat o linie de produse ce se cheamă Anastasia Beverly Hills. Vânzările produselor au explodat în ultimii ani, după ce fiica Anastasiei, Claudia, preşedinta companiei, a început să promoveze produsele pe Instagram. Compania fondată de româncă vinde în prezent peste 480 de produse în 3.000 de magazine, veniturile anuale fiind estimate la mai mult de 200 de milioane de dolari.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate