Impresionant! Gestul emoționant făcut de Ionuț Jaguarul de la Exatlon pentru o bătrână din Galați căreia i-a ars casa!!! Imagini cutremurătoare

Ionuț Jaguarul sare în ajutorul unei femei amărâte din Galați, care a rămas fără casă!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Ionuț Jaguarul a fost admirat de toată lumea la Exatlon atât pentru atitudinea lui de ”războinic” neînfricat, cât și pentru firea sa simplă, apropiată de inima omului obișnuit!

Drept dovadă că telespectatorii nu s-au înșelat în privința finalistului din primul sezon al show-ului de supraviețuire o constituie și faptele pe care acesta le-a făcut în perioada ce a urmat concursului! Dacă, anul trecut, ”războinicul” a intrat într-o campanie de salvarea a unui sportiv ajuns pe străzi din cauza neajunsurilor, caz prezentat în premieră de reporterii WOWbiz.ro, ei bine, recent, a mai fost capabil de un gest impresionant!

Citeste si: Florin Pastramă e putred de bogat? ”Am fost ţinut mai mult decât în puf, nu apucam să spun că vreau ceva şi a doua zi primeam”

Citeste si: Fosta soție a lui Ionuț Jaguarul e distrusă: ”Odihnește-te în pace, suflet drag!” Nella și-a pierdut într-un cumplit accident o foarte bună prietenă

Citeste si: Feli Donose, mărturisiri hazlii din copilărie: ”Cântam atât de tare, încât tanti Marcela de la bloc urla”

fara descriere

Ionuț Jaguarul a sărit în ajutorul unei bătrâne din Galați! S-a produs un incendiu mare  

Ionuț Jaguarul a sărit în ajutorul unei bătrâne din Galați, care a rămas fără casă peste noapte. El a postat de socializare un mesaj cu toate detaliile și a promis că se va implica în salvarea bietei femei. ”Astăzi , 01.07.2019 , în comună Pechea jud.Galați, din cauza unui vecin inconștient, ce a făcut o improvizație la el în casă la cablurile de curent, s-a produs un incendiu mare ce a ars în totalitate casa lui, dar și casa acestei bătrânici neajutorate.

Ați fi de mare ajutor dacă ați dona orice sumă în contul RO75INGB0000999908032325(ron) sau cu materiale de construcție pentru a i se repara căsuța. Nume beneficiar cont Mihaila Remus Andrei

Pe bătrană o cheamă Oană Domnica și este din Pechea str.Turturelelor nr.33 județul Galați”, a prezentat sportivul situația, apoi a postat și o serie de imagini ale dezastrului, pur și simplu, cutremurătoare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate