”În 4 zile s-a dus, săracul”! Dezvăluirile emoționante despre Benone Sinulescu ale teologului Valentin Guia! EXCLUSIV

Teologul Valentin Guia, bun prieten cu Benone Sinulescu, a dezvăluit că nu a putut lua legătura cu familia după moartea prietenului său.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Teologul Valentin Guia, unul dintre prietenii buni ai lui Beone Sinulescu, a dezvăluit pentru WOWbiz.ro că artistul a murit la doar 4 zile după ce a contactat o pneumonie, boală care s-a dovedit a-i fi fatală.

Valentin Guia: ”Era acasă, la Arad, se simțea mai bine”

”De vreo două săptămâni n-am mai vorbit. Discutasem cu profesorul Hadăr (Anton Hadăr, profesor universitar, n.r.) acum vreo două săptămâni jumătate că mergem la el. Știam că doamna Leni îl mută de la Arad la Bârzava pentru perioada iernii. Era mai bine, mai optimist.

Am înțeles că a făcut o pneumonie și în 4 zile s-a dus, săracul... El era la Arad, acasă, făcea recuperare. Dar nu vreau să dau detalii, aș prefera să-l știți așa cum era...

Citeste si: Din ce cauză a murit Benone Sinulescu. Artistul s-a stins din viață la 84 de ani

După ce a avut momentul acela în care a căzut, a avut o perioadă de recuperare cu kinetoterpauet, era chiar mai bine”, a dezvăluit cunoscutul teolog pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. „Ne-am certat de la..."- bzi.ro

Valentin Guia spune că suferă extrem de tare și că nu-și poate reveni din șoc după primrea teribilei vești.

”N-am avut puterea să sun familia”

”Nu știu de unde a contactat, credeți-mă că nu am reușit încă să sun, n-am avut puterea.

O să vorbesc cu doamna Leni și în măsura în care familia dorește, vă voi răspunde în măsura în care se poate. Vă rog să mă înțelegeți, acum mă plimb pe afară, nu pot să realizez...

Valentin Guia

Teologul Valentin Guia

Vorbeam foarte mult... S-a rupt ceva din mine. L-am iubit pe omul ăsta... Eu vorbesc cu multă lume, dar cu el am avut o relație specială, asta este...”,

a mai spus Valentin Guia pentru WOWbiz.ro

Benone Sinulescu ar fi refuzat să se opereze

Benone Sinulescu a murit în această după-amiază, la 84 de ani. Interpretul se confruntase cu mai multe probleme de sănătate în ultimul an iar în luna august a fost găsit prăbușit la casa lui din Bârzava.

Conform unor informații care s-au vehiculat în presă, la vremea respectivă, lui Benone Sinulescu i s-ar fi recomandat de către medici să se opereze, însă el a refuzat acest lucru.

Citeste si: Ce avere avea Benone Sinulescu și cui i-a lăsat-o. Artistul își făcuse testamentul

Benone Sinulescu s-a retras de ani buni din viața artistică și a preferat să-și trăiască ultimii ani într-o localitate din județul Arad. El a fost considerat unul dintre cei mai mari cântăreți de muzică populară din ultima jumătate de secol din România, alături de regretatul Ion Dolănescu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Care a fost cauza morții lui Benone Sinulescu? Impresarul și soția artistului au făcut primele declarații: "Nea Beni ar fi dezvoltat în ultimele 3-4 zile o pneumonie de...

Cine este soția lui Benone Sinulescu. Artistul a cunoscut-o pe Elena Sinulescu în casa Ilenei Sărăroiu: „Soția mea este cel mai bun critic al meu"

Benone Sinulescu a murit la vârsta de 84 de ani. Artistul lasă moștenire cea mai mare pasiune a sa: Muzica

Horoscop decembrie 2021 pentru toate zodiile: bani, dragoste si sanatate

O nouă lovitură pentru cei care au centrale termice. S-a anunțat chiar acum: Nimeni nu știa asta

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Varianta Omicron îngrozește lumea științei. Noua tulpină este de 5 ori mai infecțioasă decât Delta

Ilie Năstase a recunoscut: S-a infectat cu COVID-19! Cum se simte acum fostul lider mondial

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies