În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV!

Exatlon 3 Aici au stat concurenţii înainte de competiţie. Au fost cazaţi la un hotel de cinci stele.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Cea mai tare competiţie sportivă a început în urmă cu o săptămână. Cel de-al treilea sezon al Exatlon-ului a reunit, atât la "Faimoşi" cât şi la "Războinici", tineri ambiţioşi, caractere puternice, mândrie, orgolii şi o dorinţă nemărginită de a învinge.

Concurenţii s-au detaşat de confortul de acasă, de tehnologia care a devenit o extensie a noastră, de familie, de prieteni, de iubiţi şi de obiceiuri pentru a-şi depăşi limitele şi pentru a-şi testa instinctul de supravieţuire. 

Exatlon 3 Aici au stat concurenţii înainte de competiţie. S-au pregătit psihic pentru testul vieţii lor

Odată cu scurgerea zilelor se vor evidenţia cei mai buni dintre cei mai buni, iar publicul va trăi, alături de ei, fiecare emoţie, fiecare înfrângere, fiecare accidentare, fiecare dezamăgire...

Ei bine, înainte de lunile de "austeritate" dificil de îndurat, timp de câteva zile concurenţii s-au relaxat şi s-au pregătit psihic la un hotel de cinci stele din Santo Domingo, un adevărat colţ de Rai la care să se gândească în zilele grele de la baracă. 

"Faimoşii", căci despre ei vorbim, au mâncat tot felul de bunătăţi, au stat la piscină şi s-au bronzat, şi-au pus gândurile în ordine şi şi-au făcut curaj pentru competiţia dură care le va schimba total vieţile. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: