În ciuda frigului, Feli Donose și-a adus pe scenă, în fața bucureștenilor, fetița de un an

Feli Donose pare decisă să o facă pe fiica ei, care a împlinit de curând un an, să se obișnuiască cu viața de artist, cu scena și cu muzica.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Din acest motiv, zilele trecute, pe când avea de susținut un concert la Târgul de Crăciun al Bucureștiului, Feli Donose a avut grijă să o scoată pe fetița ei de un an în fața zecilor de mii de spectatori.

Citeste si: Prima imagine cu iubitul lui Feli Donose! Tânărul o ține în brațe pe micuța Nora Luna

Citeste si: Feli Donose, mărturisiri hazlii din copilărie: ”Cântam atât de tare, încât tanti Marcela de la bloc urla”

Citeste si: Feli Donose a avut depresie postnatală! Cum a reușit artista să o înfrunte

În ciuda frigului pătrunzător de pe scenă, Feli Donose nu a ezitat să o scoată în fața omaneilor pe Nora Luna, fetița ei de un an. Înfofolită bine, micuța nu a părut deloc inhibată de privirile celor care îi admirau mama în timpul concertului pe care aceasta îl susținea, semn că este foarte obișnuită să o vadă pe Feli Donose cântând. De altfel, pare-se, artista este de nedespărțit de fetiță, Nora Luna însoțind-o adeseori în studioul de înregistrări sau la repetiții, zâmbind mai tot timpul când își aude mama cântând.

fara descriere

În altă ordine de idei, momentul în care Feli Donose și-a adus fetița pe scenă a fost unul extrem de bine primit de public, mulți aplaudând-o pe micuța care le zâmbea candid, așa cum doar un copil o poate face.

 

Feli Donose a născut o fetiţă acum un an

Feli Donose a uimit pe toată lumea când a anunţat că este însărcinată. Artista a lansat o piesă şi a dat vestea sarcinii pe versuri. Solista şi tatăl copilui ei s-au cunoscut acum doi ani, iar tânărul care a cucerit-o se numeşte Cătălin. Artista a mărturisit că ea şi iubitul ei, Cătălin, au început deja pregătirile pentru camera micuţei lor şi că se vor bucura şi de ajutor în ceea ce priveşte creşterea fetiţei lor. Cea care le va fi un real sprijin va fi soacra lui Feli, cu care artista se înţelege de minune şi pe care o numeşte deja „a doua mamă”.

”E varianta mea masculină, noi doi avem trăiri la indigo. Este prima persoană, în afară de prietena mea din copilărie, cu care pot să fiu eu 100%, fără nicio barieră, pentru că ştiu că nu mă judecă”, a povestit Feli în trecut pentru ”Unica”.

fara descriere

Cântăreaţa s-a făcut remarcată în 2012, la emisiunea „Vocea Românei”. Atunci a cucerit pe toată lumea cu timbrul ei special. Solista a trecut şi printr-o schimbare fizică majoră, ea devenind de nerecunoscut după ce a slăbit câteva zeci de kilograme. ”Nora Luna e deja cea mai importanta fiinţă din viaţa mea! În călătoria spre viitor, “culeg” de pe drum fel şi fel de informaţii şi sfaturi care să mă ajute în acest nou şi minunat rol de MĂMICĂ!”, spunea Feli Donose cu câteva zile înainte de a naşte.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate