În Italia au început denunțurile! 20.000 persoane care au ieșit fără motiv din case, ”turnate” de vecini la poliție! Asta urmează și în România?

Ordonanța militară care a intrat în vigoare luni în România ar putea avea efecte neașteptate, dacă ne luăm după experiența Italiei.

Distribuie pe:

Autor: Daniel Coltuc

fara descriere

O ordonanță militară care doar recomandă oamenilor să nu-și părăsească locuințele decât cu un motiv important este prea puțin, susțin multe voci din spațiul public. Acestea cred că oamenii ar trebui obligați să rămână în case, dacă nu o fac ”de vorbă bună”. În acest moment, România trece prin exact aceleași etape pe care le-au parcurs italienii în urmă cu 2-3 săptămâni și ar putea învăța din greșelile lor.

fara descriere

Citeste si: Medicii români despre Covid-19. Dr. Octav Ginghină: "Nimeni nu ar trebui să se simtă în siguranță"

Citeste si: Academicianul Bălăceanu Stolnici, mesaj pentru români privind epidemia de coronavirus ”Dacă eu, la 97 de ani...”

Citeste si: Coronavirus. Situaţia pandemiei covid-19 în lume: Peste un miliard de oameni îndemnaţi să se izoleze

Italia este în acest moment o țară devastată de efectele epidemiei de coronavirus și asta pentruj că, în primă fază, oamenii au refuzat să asculte ”recomadările” autorităților. În acest moment, aproape nimeni nu mai riscă să iasă din casă fără un motiv bun, iar cei care totuși o fac riscă închisoarea.

Citește mărturia unei românce despre denunțurile din Italia pe stirilekanald.ro!

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate