În plină epidemie, Loredana vinde încă bilete pentru concertul din 11 aprilie! Show-ul ar urma să aibă loc la Sala Palatului

Toate evenimentele cultural-artisitice din perioada următoare s-au amânat sau anulat, cu o singură excepție: concertul Loredanei.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Pare greu de crezut, dar în acest moment, în care toate concertele s-au anulat, Loredana încp vinde bilete la show-ul ei de pe 11 aprilie, de la Sala Palatului. Evenimentul ”Agurida 20” este încă disponibil la ora la care este redactată această știre, cu toate că în România a fost decretată starea de urgență.

fara descriere

Biletele la concertul Loredanei au prețuri cuprinse între 70 și 250 de lei și pot fi achiziționate online de pe site-urile de specialitate. Cel mai probabil, evenimentul va fi reprogramat, însă organizatorii nu au anunțat încă acest lucru. Show-ul este unul cu buget mare iar pentru promovarea lui au fost închiriate mai multe panouri publicitare în București, care încă pot fi văzute în Capitală. În cazul în care organizatorii vor anunța reprogramarea acestuia, cel mai probabil banii vor fi returnați sau, după caz, biletele păstrate pentru data la care evenimentul va avea loc.

fara descriere

Haos în showbiz din cauza coronavirusului

Coronavirus a lovit puternic și în industria spectacolelor, lucru valabil nu doar pentru artiștii români cât și pentru cei străini care urmau să vină în România. Printre ”victimele” celebre se numără Boney M, Celine Dion sau Richard Clayderman, care și-au amânat evenimentele pentru toamna viitoare.

Citeste si: Loredana Groza s-a dezlănțuit la bară. Video WOW! Artista, în război cu Google. Oare fanii ce părere au?

Citeste si: Loredana Groza, interzisă pe Youtube. Piesa care a scandalizat pe toată lumea, artistei i se pare artă

Citeste si: Sânii Loredanei Groza ”se luptă între ei” într-un nou viral controversat lansat de artistă! ”Mă uit poate sare unul pe afară”

fara descriere

Această decalare duce la un adevărat haos în industrie. Conform unor surse, în acest moment se duc negocieri dure pentru găsirea unor locații. Mai pe scurt, ”e bătaie pe sălile de concerte pentru sfârșitul acestui an”, pentru că în caz contrar se vor pierde foarte mulți bani, spun surse din rândul organizatorilor de evenimente.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate