În plină pandemie, familia lui George Chirilă, bărbatul care are 15 copii cu două surori, s-a apucat de... meditație FOTO

George Chirilă trăiește de ani buni cu două surori, Mariana și Nicoleta, cu care are 15 copii.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Într-un sat izolat din județul Iași, George Chirilă trăiește cu surorile Mariana și Nicoleta, dar și cu cei 15 copii pe care îi au împreună, fără să țină cont de gura lumii. Bărbatul are o gospodărie uriașă, cu cai, 200 de oi, porci, stupi, dar și peste 10 hectare de teren arabil și o livadă mare. ”Când m-am îndrăgostit de Nicoleta s-a schimbat totul. Prima pe care am văzut-o a fost Mariana. Pentru ea am avut un respect și o considerație deosebită. A doua zi a venit Nicoleta. Pentru prima data am rămas fără glas. Eram încă un copil, clasă a nouă. A fost dragoste la prima vedere. În Grădină Botanică din Iași am cerut-o de soție și mi-a răspuns după 6 luni”, a declarat acum 5 ani bărbatul care trăiește cu două surori.

Citeste si: Cum se pot deplasa persoanele care nu știu să scrie și să citească pe timpul stării de urgență? Vezi la cine trebuie să apeleze analfabeții pentru a completa declarația pe proprie răspundere!

Citeste si: Răspunsul poliției la întrebarea dacă avem voie să ne scoatem copiii afară, demn de Radio Erevan! Da, dar să nu fie prea mulți!

În vremuri de pandemie, familia lui George Chirilă face ce știe mai bine, muncește. Toate câmpurile sunt arate, livada curățată, iar animalele sunt bine îngrijite. Mai mult, băieții cei mari, Petru și Pavel, care muncesc și la oraș, la Iași, au timp și de preocupări intelectuale, înscriindu-se în grupul celor care studiază meditația Vipassana. ”Vipassana este arta de a trai. Meditatia Vipassana permite atingerea telului cel mai inalt: iluminarea si eliberarea totala”, așa sună prezentarea de pe site-ul organizației. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate