În sfârșit, o veste MARE în familia Luizei Melencu! După o sarcină cu probleme, sora Luizei a născut un băiețel FOTO EXCLUSIV

Familia Luizei Melencu, tânăra de 18 ani care a dispărut din Caracal în aprilie 2019, a primit o veste bună din partea Roxanei, sora Luizei, care a născut.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Familia Luizei Melencu, tânăra de 18 ani care a dispărut din Caracal în aprilie 2019, trăiește de 11 luni un adevărat coșmar, de când fata a fost răpită, sechestrată și omorâtă - potrivit anchetatorilor - de criminalul Gheorghe Dincă.

Citeste si: Mama Luizei Melencu, mesaj pentru fata ei dispărută: ”În ochii mei, nu e nimeni care să-ți egaleze frumusețea”

Citeste si: Imagini dramatice! A crăpat mormântul Alexandrei Măceșanu FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Cristina Şişcanu sare la gâtul Roxanei Nemeș! "Dacă aș polemiza cu tine, ți-aș fractura creierul!” - evz.ro

În așteptarea unei minuni, mama fetei, Monica, a avut parte, după multe lacrimi, și de o veste cu adevărat mare. La capătul unei sarcini cu probleme, cealaltă fată a familiei Melencu, Roxana, a născut un băiețel! Adorat de toată lumea, micuțul a fost pozat în brațele tatălui, Florin, bărbatul cu care sora Luizei Melencu mai are un băiat.

La jumătatea lunii ianuarie, când era însărcinată în 8 luni, sora Luizei Melencu a ajuns de urgență la spital, după ce a acuzat o stare de rău, fiind internată pentru câteva zile. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Soția lui Gheorghe Dincă, în fața procurorilor DIICOT. Elena Dincă ar fi implicată într-un dosar de trafic de persoane

Ce bogată e judecătoarea care va da sentinţa în cazul lui Gheorghe Dincă! Vezi ce salariu uriaş a încasat Diana Cotoi şi câţi bani i-a cerut fiului ei pe maşina pe care i-a...

Ceaiul minune pentru creier! Care este ingredientul secret. Are beneficii uimitoare asupra organismului tău

„Alexanadra Măceșanu și Luiza Melencu trăiesc!” Ce a făcut Alexandru Cumpănașu la casa monstrului din Caracal, loc de omagiu pentru cele două fete despre care s-a zis că sunt...

Dincă, distrus în pușcărie! Criminalul de la Caracal s-a plâns că nu mai rezistă în celulă! ”Nu mai pot”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies