În urmă cu doi ani, medicii din România le-au spus părinților lui Florin să se pregătească pentru ce e mai rău! Cei din Turcia au spus că șansele de recuperare sunt maxime: „Vă rog, ajutați-mă”

Florin a fost diagnosticat cu encefalita acuta autoimuna, iar medicii din România nu credeau în șansele lui de vindecare. Părinții au găsit în Turcia medici dispuși să îl trateze.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Mitran Eric Florin are doar patru anișori, iar viața lui depinde de suma de 30.000 de euro. Avea una n și șapte luni când s-a simțit rău prima dată și a făcut febră. După trei zile, în timp ce se afla în spital, a intrat în comă. 

Zielele ce au urmat au fost de groază pentru părinții copilului, care eraud siperați să știe ce se întâmplă cu fiul lor. După o serie de diagnostice greșite, au aflat că suferă de encefalita acuta autoimuna, dar boala era deja într-un stadiu avansat. A primit șanse de supraviețșuire de nici doi la sută și a fost hrănit timp de opt luni printr-o sondă nazo-gastrică, dar părinții nu au vrut să accepte că fiul lor era pe moarte. 

fara descriere

„Se manifestă prin crize de epilepsie de zeci de ori pe zi. În România nu a primit șanse de vindecare nici de doi la sută, iar în Turcia a primit șanse de 100%. Noi nu putem să continuăm pe ace drum fără ajutorul dumneavoastră”, a spus mama lui Florin. 

Citeste si: Un tată singur face eforturi disperate pentru a-și crește cei doi copii, pe care mama i-a părăsit: „Ei au rămas tot universul meu. Orice muncă e o binecuvântare atâta timp cât am un mic venit”

Medicii din Turcia spun că Florin se poate vindeca 

Mama lui Florin a cerut ajutorul unor medici din Turcia. După investigații, răspunsul lor a fost îmbucurător. Copilul de doar patru ani are șanse maxime de recuperare și a început să se simtă mai bine. Trebuie, însă, să meargă timp de ani, în fiecare lună, la Spitalul Florence Nightingale din Turcia, la tratament. 

fara descriere

Costurile tratamentului sunt prea mari pentru familia lui Florin, care face eforturi disperate. Au nevoie de 30.000 de euro pentru a-i oferi micuțului o șansă la o viață normală. Momentan, nu merge la grădiniță și nici la joacă, în parc, din cauza crizelor dese de epilepsie.

Donațiile se pot face in conturile bancare deschise pe numele asociatiei umanitare SPRO (Speranta pentru Romania).

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate