Ioana Ginghină nu se mai înțelege cu fiica ei: „N-am crezut că se va schimba peste noapte”

Ioana Ginghină a povestit că nu reușește să o mai înțeleagă pe fiica ei, Ruxanda.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Până acum ceva timp, Ioana Ginghină declara că relația dintre ea și fiica ei merge ca pe roate, dar se pare că situația dintre cele două s-a schimbat radical. 

Citeste si: Marele antrenor Dumitru Cuc a murit! Este doliu la Dinamo

Citeste si: Mai ceva ca la “Mamaia”. “Moldovenii” au pus-o de-o afacere geniala, care va aseza micul sat din Moldova pe harta turistica a Romaniei!

Citeste si: Isterie printre fanii Puterea Dragostei! „Da, sunt însărcinată! Am păstrat această veste până am fost sigură”

Citeste si: Ce ascund Pepe şi Raluca Pastramă? Uitaţi tot ce ştiaţi despre divorţ! S-a aflat bomba - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Ioana Ginghină nu se mai înțelege cu fiica ei: „N-am crezut că se va schimba peste noapte”

Ioana Ginghină  a povestit pe canalul de youtube cum stau lucrurile între ea și Ruxanda. Actrița afirmă că nu își mai recunoaște copilul, care s-a transformat dintr-un copil drăgălaș într-o puștoaică plină de fițe. 

„Da, am doar 3 luni de gimnaziu și deja mă declar învinsă. N-am crezut că fetița mea se poate schimba peste noapte din acea ființă suavă și delicată în această preadolescentă cu tot felul de fițe. Am mare noroc că merg la psiholog și că vorbesc cu cineva avizat despre asta… Am mare noroc și că am simțul umorului, că nu iau totul în serios pentru că mai nou tot ceea ce fac este cringe'.
Când a mai devenit și cringe' ăsta un cuvânt?!”
, a scris Ioana Ginghină pe blogul personal.

Ioana Ginghină a recunoscut că unele dintre lucrurile care o deranjează la fiica ei sunt moștenite chiar de la ea. 

„Problema este că nu de puține ori această preadolescentă are încă multe dintre apucăturile de la 5 ani, dar se crede suficient de mare pentru a fi șefa mea, lucru care este ușor de gestionat dacă ai un calmant în apropiere. De liniștită este foaaaarteeeee liniștită, adică mă ignoră total de multe ori și dacă nu aș fi vigilentă, să îi mai iau telefonul din mâna, cred că aș putea să uit că am un copil în casă.

Se schimbă situația când vrea haine sau bani adevărați pentru aplicații, atunci sunt cea mai bună mamă și chiar mă ia în brațe, însă sunt super enervantă chiar penibilă când mă apuc să dansez pe o melodie pusă de ea cât se poate de tare.

Despre faptul că niciodată nu găsește ceva interesant în frigider de mâncare sau că în spatele ușii din camera ei este un morman de haine, chiar nu are rost să mă plâng. Să zicem că pe astea le-a moștenit de la mine. Însă ce mă enervează cel mai tare sunt răspunsurile de tip 'nu știu' sau 'nimic'”, a mai scris Ioana Ginghină pe blogul personal.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Secretul Codului Numeric Personal. Ai curaj să-l descoperi?!

VOM TERMINA pandemia, pur și simplu! Klaus Iohannis a dat cea mai bună veste: Toată lumea se va convinge

Lidl anunță: De acum înainte, acest lucru e gratis pentru toți clienții noștri. Ce trebuie să faceți?

Boala incurabilă de care suferă Ștefan Risipiceanu. Complicele lui Dincă a cerut o ambulanță în timpul arestului

Detalii înfiorătoare în cazul Caracal! Gheorghe Dincă și-a scris memoriile în închisoare! A povestit violurile și chinurile prin care au trecut Alexandra și Luiza

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies