În urma vindecării de COVID-19, Tom Hanks face declarații dure: ”Nu am niciun respect pentru...”

Tom Hanks a trecut cu brio peste impedimentul adus de diagnosticarea cu COVID-19, actorul fiind vindecat acum. În urma experienței, acesta face apel la bunul simț al oamenilor, pe timpul pandemiei.

Distribuie pe:

Autor: I.N.

În urma vindecării de COVID-19, Tom Hanks face declarații dure: ”Nu am niciun respect pentru...”


In articol:

Mesajul postat de Tom Hanks pe un site de socializare a fost atât un îndemn, pentru a trece peste momentele grele aduse de pandemie, pe cât a fost și un strigăt către cei ce nu respectă izolarea.

„Izolarea (n.r. de coronavirus) funcționează astfel: nu îi dai nimănui - nu-l primești de la nimeni. Bunul simț, nu? O să dureze un pic, dar dacă avem grijă unul de celălalt, ajutăm unde putem și renunțăm la unele conforturi ... și asta va trece. Ne putem da seama.”, a fost mesajul mai în glumă, mai în serios, postat de actorul celebru.

„Dacă cineva vine cu argumente pentru a face cât mai puțin posibil, nu aș avea încredere să-i dau un permis de conducere. Atunci când conduci o mașină, trebuie să respecți limitele de viteză, trebuie să folosești semnalizarea, trebuie să eviți pietonii. Dacă nu poți face acele trei lucruri, nu ar trebui să conduci o mașină. Dacă nu poți să porți o mască, să te speli pe mâini și să respecți distanța socială, nu am niciun respect pentru tine. Nu-ți cred argumentele”, a continuat Tom.

Citeste si: Alina Bica, reținută în Italia! Fosta șefă DIICOT era dată în urmărire încă din 2019

Citeste si: Bianca Pop dă cărțile pe față! A pus ochii pe Jador și îl ”fierbe” la foc mic: ”I-am trimis filmări fierbinți”

Citeste si: Adevărul despre cât de bogat e iubitul Andreei Bălan! Afacerea lui Tiberiu Argint e aproape de dezastru! A provocat o gaură financiară de aproape 1,5 milioane de euro!

Izolarea lui Tom Hanks și a soției lui

În urma vindecării de COVID-19, Tom Hanks face declarații dure: ”Nu am niciun respect pentru...”

Tom Hanks spunea că el și Rita Wilson se simt mai bine, la două săptămâni după ce fuseseră diagnosticați cu coronavirus în timp ce filmau în Australia.

Hanks, care filmase cu regizorul Baz Luhrmann, fusese spitalizat împreună cu Wilson după ce a a fost testat pozitiv cu virusul COVID-19 pe data de 12 martie . Perechea a fost internată și la eliberare au decis să se auto-izoleze în casa lor din Australia.

 
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate