Înainte să-și ucidă bunica, milionarul brașovean a cerut o întâlnire cu Patriarhul Daniel pentru o problemă conjugală! Dan Cămârzan i-a scris șefului BOR o scrisoare colorată, cu multe inimioare!

Dan Cămârzan, milionarul brașovean acuzta că și-a ucis bunica, se credea nemuritor și posta pe internet clipuri în care spunea că este ”adevăratul Dumnezeu”.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Dan Cămârzan, milionarul acuzat că și-a sugurmat bunica de 92 de ani, își pierduse cea mai mare parte din avere iar iubita îl părăsise. Acesta devenise obsedat să se împace cu femeia și chiar i-a trimis o scrisoare Patriarhului Daniel prin care îi solicita sprijin pentru a o convinge pe aceasta să revină acasă. Afaceristul se autoinitula ”judecătorul salvator”, ”cel care trăiește în veci” sau ”salvatorul umanității”. Mesajul a fost scris cu mai multe markere colorate, conținea inimioare iar prin acesta solicita o întrevedere cu primul om din Biserica Ortodoxă Română.

fara descriere

”Către +Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române. Cerere / Scrisoare pentru o întâlnire.

De la Dan Cristian judecătorul, Salvatorul, cel care trăiește în veci.

Dragul meu +Daniel, mulți ani înainte, că înapoi este mai greu, nu imposibil!

Vroia să discute cu Patriarhul și despre imortalitate

Prin prezenta scrisoare / cerere, Eu, Dan Cristian, vă roagă a stabili Timp pentru o întâlnire între mine și preafericitul dumneavoastră încă muritor, să discutăm problema umanității, care ar fi și vi le expun în ordinea importanței:

fara descriere

- Cum mă puteți ajuta să o conving pe Cristina Maria, soția mea, Dumnezeul meu și al Dumneavoastră să mă ierte și să mă mai accepte în viața ei, ca soț iubitor ce am fost, sunt și voi mai fi. Lumea se salvează prin Dumnezeu Cristina Maria, dacă acceptă să își asume rolul și primește 1.000 de ani, viață veșnică, iubire, un nou sistem financiar fără taxe, cu banii croiți altfel și multe alte lucruri aduse după milenii de Dragoste

- Cum îi salvăm pe Oameni împreună, cum îi facem mai Buni? Cum iertăm trecutul

- Cum arată noua țară a lui Dumnezeu

- Ce rol văd și vedem pentru Biserică în noul sistem

- Care este copacul cunoașterii binelul și răului: cele 10 porunci ale lui Zalmoxis, eu, de fapt 1: Iubirea

- Imortalitatea

fara descriere

Din Dragoste pentru Dumnezeul meu și al Dumneavoastră, Cristina Maria, vă rog ajutați-l pe Dan Cristian, iar cum Cristina Maria a zis că dacă Dumnezeu vrea să fim împreună vom fi și suntem.

Citeste si: Criminalul din Gara de Nord Timișoara a fost prins: „O iubeam! M-a sunat să aud cum face dragoste cu băiatul din depou”

Citeste si: Mama Elodiei, declarații șocante despre Patrick, nepotul pe care nu l-a mai văzut de ani buni EXCLUSIV

Citeste si: Doi genişti au decedat în urma unei explozii la un depozit de muniţii din Luxemburg

Oamenii v-au ales pe Dumneavoastră să fiți reprezentantul lui Dumnezeu pe Pământ? Ce aveți de făcut este simplu. Dumnezeu a hotărât ca Dan Cristian și Cristina Maria să fie împreună pentru Totdeauna dar doar Dumneavoastră, deocamdată puteți comunica acest lucru Cristinei Maria din partea lui Dumnezeu!

fara descriere

Cu Dragoste pentru toți copiii lui Dumnezeu!!!

Dan Cristian – judecătorul salvatorul umanității...”

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate