Încă o vedetă a murit din cauza coronavirusului! Este zi de doliu în showbiz

luzionistul Roy Horn, cunoscut pentru duo-ul Siegfriend și Roy a murit la vârsta de 75 de ani din cauza complicațiilor apărute după ce a contractat coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Roy Horn a murit din cauza coronavirusului! Este zi de doliu în showbiz

Roy Uwe Ludwig Horn şi Siegfried Fischbache au devenit celebri pentru spectacolele cu animale și magie pe care le făceau în Las Vegas. Din păcate, Roy Uwe Ludwig Horn, s-a stins la vârsta de 75 de ani, după ce a fost infectat cu coronavirus.

Cei doi iluzioniști și-au început cariera în Europa, acolo unde au organizat mai multe spectacole care au devenit populare în scurt timp. Ulterior, ei au început să organzieze spectacole în mod frecvent în Las Vegas în anul 1967 și au continuat să facă asta timp de 40 de ani, relatează CNN.

Citeste si: Anchetă la Spitalul Judeţean Timişoara, după ce un cercetător a anunţat că şi-a administrat un "vaccin" împotriva coronavirusului

Citeste si: Tulburător! Ana Pal a vorbit despre banii primiți pentru a-și ajuta frații. ”Nu am luat nici măcar un leu pentru mine. Le-am cumpărat pamperși și le-am reparat casa”

Citeste si: Pacienţii care s-au vindecat de coronavirus la Timişoara, rechemaţi la Spitalul de Boli Infecţioase! Ce se va întâmpla cu ei

Roy Horn a murit din cauza coronavirusului! Este zi de doliu în showbiz

„Roy a fost un luptător toată viaţa, inclusiv în ultimele zile. Apreciez foarte mult echipa de medici, asistente şi angajaţi de la Spitalul Mountain View, care au luptat eroic împotriva coronavirusului, care într-un final l-a răpus pe Roy”, a scris Siegfried Fischbacher într-un comunicat.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate