Încă un deces provocat de coronavirus! Un bătrân dintr-un centru de îngrijire a murit

Un bătrân dintr-un centru de îngrijire persoane vârstnice din judeţul Vrancea a murit din cauza coronavirusului. De asemenea, încă o persoană asistată din acest centru este confirmată pozitiv.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Conform unui comunicat de presă remis de DGASPC Vrancea, în azilul din localitatea Odobeşti, o persoană asistată a murit din cauza coronavirului, iar un alt bătrân este infectat.

Urmare a acestei situaţii, autorităţile au dispus o anchetă epidemiologică, iar toate persoanele din centru, bătrâni şi personal medical, vor fi testate pentru coronavirus.

”Un beneficiar din CRPV Odobeşti este internat la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă ”Sfântul Pantelimon” Focşani, iar cel de-al doilea beneficiar a decedat astăzi, 15.04.2020, aşa cum am fost informaţi de Spitalul Municipal Adjud. Direcţia de Sănătate Publică Vrancea, la solicitarea DGASPC, urmează a proceda la testarea beneficiarilor şi a salariaţilor la sediul centrului”, se arată în informarea DGASPC Vrancea.

În judeţul Vrancea, sunt 160 de persoane diagnosticate cu coronavirus şi 6 decese. 

Citeste si: Poliția îi va amenda pe cei care merg la țară pentru a munci terenul! Doar producătorii agricoli scapă de contravenție

Citeste si: "Pentru persoanele care revin în țară din zona galbenă, dar în ultimele 14 zile s-au aflat și pe teritoriul unei țări din zona roșie, se impune carantină sau izolare"? Ce au răspuns autoritățile!

Alte 337 de persoane diagnosticate cu coronavirus, numărul total ajungând la 7.216

”Până astăzi, 15 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 7.216 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 1.217 au fost declarate vindecate şi externate. Totodată, până acum, 362 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timiş, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa, Satu Mare, Sibiu, Ialomiţa, Bistriţa-Năsăud, Covasna, Dâmboviţa, Vrancea, Galaţi, Caraş-Severin, Mureş, Giurgiu, Bihor, Argeş, Vaslui, Botoşani, Alba, Sălaj, Braşov, Mehedinţi, Teleorman, Gorj, Ilfov şi Vâlcea, au decedat. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 337 de noi cazuri de îmbolnăvire”, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică. 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate