Incredibil! Au fost la examen, dar nu au reușit să ia mai mult de...1! Câți absolvenți nu au reușit să facă nimic la Evaluarea Națională 2019

Astăzi au fost afișate rezultatele la Evaluarea Națională 2019.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Rezultate mai proaste ca anul trecut la Evaluarea Națională 2019, înainte de contestații. Dacă 48 de elevi au obținut media 10 la examene, sunt și absolvenți de clasa a VIII-a care deși au intrat în sala de testare, nu au reușit să facă nimic!

Mai exact, la nivelul Bucureștiului au fost și multe medii de 1. Adică, circa 100 de elevi au obținut note mai mici de 2 la cele două testări, română și matematică.

Citeste si: Câți elevi au media 10 la Evaluarea Națională 2019 în București! Au fost afișate rezultatele

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Citeste si: Rezultate Evaluarea Națională. Fiica lui Adi Minune a luat note dezastruoase

Citeste si: Interviu EXCLUSIV în studioul stirilekanald.ro! Ministrul Învățământului vorbește, pe șleau, despre ce ne așteaptă! Previziuni apocaliptice ale Ecaterinei Andronescu despre viitor! ”Nu vor mai fi...”

fara descriere

Cum se fac contestațiile la Evaluare Națională 2019

Părinții elevilor care consideră că rezultatul nu este corect pot face contestații. Acestea pot fi depuse azi, până la 20:00. Potrivit Ministerului Educaţiei Naţionale, rezultatele finale vor fi afişate sâmbătă, 29 iunie. La sesiunea din 2019, s-au înscris 154.956 de absolvenţi ai clasei a VIII-a.

Media generală obţinută la Evaluare Națională 2019 are o pondere de 80% în calculul mediei pe baza căreia se realizează admiterea în clasa a IX-a, la liceu. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate