Incredibil! Ce a făcut un bărbat din Craiova în trafic. Toți șoferii au filmat momentul

O situație incredibilă a avut loc în Craiova zilele acestea. Ce a făcut un bărbat este scandalos! A fost filmat.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

O situație scandaloasă a avut loc în Craiova zilele acestea. Ce a făcut un bărbat este de-a dreptul scandalos. Șoferii din trafic au început să filmeze momentul, iar totul a ajuns la autorități!

Mai multe persoane aflate în trafic au avut parte de o situație incredibilă. Un bărbat a fost surprins în timp ce fura motorină dintr-un autobuz RAT Craiova. El turna motorină într-o canistră, apoi l-a pus în fața autobuzului într-o pungă din rafie în care mai era un recipient.

Citeste si: Halep în finală la Wimbledon: ”E un sentiment grozav, mă simt foarte bine, dar sunt emoționată!”

Citeste si: „Mă numesc Angela și îmi caut familia!” Strigătul disperat al unei fete de 21 de ani care nu și-a îmbrățișat mama niciodată

Citeste si: Taximetristul care a refuzat să transporte o clientă cu autism și-a aflat pedeapsa! Câți bani trebuie să scoată din buzunar

Conform Gazeta de Sud, este vorba despre un autobuz care circulă pe traseul 25. Bărbatul va fi tras la răspundere.

„Am văzut imaginile, iar persoana respectivă a fost identificată. Ceea ce s-a întâmplat a fost acum câteva zile, pentru că persoana a fost liberă astăzi. În astfel de situaţii este o singură măsură pe care o luăm: desfacerea contractului de muncă“, a declarat directorul RAT Craiova, Marcel Tănăsescu.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate