Incredibil, ce descriere i-a făcut criminalului din Caracal! Fostul său avocat a spus totul de la audieri! ”Este o persoană pasivă, dar calculată”

Fostul avocat al lui Gherghe Dincă l-a caracterizat pe criminalul din Caracal după ce și-a făcut o părere despre el la audieri

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere
fara descriere


In articol:

Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă, a dezvăluit cum l-a văzut el inițial pe criminalul din Caracal, încă de la primele audieri. Citeste si: Polițiștii constănțeni, puși pe drumuri degeaba: „Am primit un apel disperat al unei femei care a spus că nepoata sa a fost luată cu forța de un bătrân”

”Nu a recunoscut nimic timp de două zile, în ciuda discuțiilor pe care le-a avut cu mine. În fine, pot să vă spun că a avut reale probleme în a relata faptele săvârșite. A avut un blocaj în timpul audierii în care spunea ”nu mai pot gândi, nu mă mai pot concentra”. Nu a avut momente de furie, ci momente în care spunea ”lăsați-mă să mă gândesc, am pierdut firul, nu mai pot să vă spun ce voiam să vă spun”, a subliniat aparătorul din oficiu al bărbatului hulit de o întreagă Românie într-un interviu dat la România TV.

Citeste si: Dezvăluiri noi! Alexandru Cumpănașu: ”Alexandra a fost luată din casă şi mutată în alt loc”

Citeste si: Aici a învăţat Luiza Melencu în Italia! Victima monstrului din Caracal a studiat la o şcoală de lângă Napoli înainte să revină în România!

fara descriere

Criminalul de la Caracal a fost caracterizat de avocatul său! ”Tip robust, puternic mental, îngândurat”

Întrebat dacă îi poatre face un portret omului pe care, profesional urma să îl apere, Bogdan Alexandru a fost extrem de sincer și la obiect.

Criminalul de la Caracal a fost caracterizat de avocatul său ca o persoană pasivă! ”Prima dată l-am văzut cum stătea pe o bancă și nu dorea să vorbească! Apoi, încet, am început să comunicăm. Pot spune despre el că l-am perceput ca pe un tip robust, puternic mental, îngândurat și foarte atent ”, a declarat pentru Bogdan Alexandru. Citește declarația integrală pe știrilekanald.ro

Foto Inquam/Bogdan Dănescu

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate