Incredibil, ce dezvăluri face None despre Loredana Chivu! ”Îmi plac oamenii care fac ceva în viață, cei care pleacă de jos și ajung undeva, pe propriile puteri. Așa este iubita mea”

None a vorbit pentru prima data despre Loredana Chivu, dar și despre intențiile ei de a intra în casa Puterea dragostei

Distribuie pe:

Autor: C.I.


In articol:

Loredana Chivu și None, cel mai îndrăgit concurent de la Puterea dragostei, trăiesc, de mai bine de trei săptămâni, o relație frumoasă. Dacă până acum, cei doi au evitat aparițiile în public, pe motiv că au dorit să meargă pe calea discreției, ei bine, în premieră pentru WOWbiz.ro, None a dezvăluit câte ceva din secretele relației lor.

"Suntem de ceva vreme împreună, am petrecut ultimele numai zile amândoi, ne înțelegem bine. Loredana este o femeie deosebită, pe care am apreciat-o în primul rând pentru evoluția ei, fiindcă mie îmi plac oamenii care fac ceva în viață, cei care pleacă de jos și ajung undeva, pe propriile puteri. Nu mă interesează cum o fac, ci, repet, mă interesează că ajung undeva. Așa este iubita mea", a declarat bărbatul într-un live exclusiv pe facebook-ul Wowbiz.ro.

Citeste si: Diana de la „Insula”, luată la mișto de Bogdan Ionescu: „Se vede că nu mai e cu Ben...”

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Ilie Năstase este făcut praf de Adrian Alexandrov: ”Nopțile pierdute prin Nuba cu fetițe de 18-20 de ani, l-au făcut să își piardă mințile!”

Citeste si: Doliu în lumea cinematografică! O actriță de 21 de ani a fost sfârtecată pe șinele de metrou

None spune adevărul despre relația cu Loredana Chivu! ”O femeie care știe ce vrea, sexy și cu multe calități”

În concluzie, după spusele bărbatului, sentimentele sunt puternice între blondina și el. Iar o dovadă clară în acest sens este și faptul că Loredana Chivu a luat o decizie, intră în casă Puterea dragostei dacă iubitul ei se va întoarce acolo.

None spune adevărul despre relația cu Loredana Chivu și din acest punct de vedere, lucru ce probabil îi va suprinde pe mulți!"Este o femeie puternică, o femeie care știe ce vrea, sexy și cu multe calități. Dacă voi reintra în show, ea și-a exprimat dorința și, spun în premieră acest lucru, că va veni după mine. Atât de puternică este legătura noastră", a declarat fostul concurent, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate